Skip to main content

Vaše prednosti kondoma

Kada je kontracepcija laka – prednosti kondoma MISTER SIZE

Trebali biste se moći potpuno prepustiti najljepšoj stvari na svijetu – bez brige, dosadnih rasprava ili glupih nuspojava kontracepcije. Upravo tome služe naši kondomi MISTER SIZE: zahvaljujući svojoj pojedinačnoj veličini, savršenom pristajanju i ultra tankom lateksu, jedva su primjetni, daju prirodan osjećaj i istovremeno osiguravaju optimalnu razinu sigurnosti. Na taj način možete zajedno uživati ​​u blagodatima i bezbrižno se prepustiti dobrim osjećajima. Jer ponekad stvarno može biti tako jednostavno.

Pregled prednosti kondoma MISTER SIZE:

 • U 7 različitih veličina kondoma - kondomi više nisu ni pretijesni ni preširoki: 7 veličina omogućuje mnogo preciznije pristajanje u usporedbi sa standardnim kondomima koji su često dostupni samo u nekoliko veličina. Precizna veličina pomaže u sprječavanju problema poput štipanja, klizanja ili gubitka osjeta, što zauzvrat poboljšava udobnost i osjećaj tijekom spolnog odnosa.
 • Ekstra tanko za više osjećaja: Naša tanka debljina stijenke također doprinosi potpunom osjećaju tijekom spolnog odnosa, naravno bez žrtvovanja sigurnosti.
 • Inovativne metode mjerenja: Nudimo svakome pravu metodu za određivanje individualne veličine kondoma, od aplikacije za mjerenje, preko mjerne trake koja se može ispisati, do mjerača kondoma, alata za mjerenje u formatu kreditne kartice. Svoju veličinu možete procijeniti i na temelju našeg pakiranja.
 • Vegan: Ne koristimo nikakve životinjske proizvode u proizvodnji.
 • Sve ostale prednosti kondoma: Naravno, MISTER SIZE kondomi nude i sve ostale prednosti kondoma, o čemu detaljnije možete saznati niže na stranici.

Prednosti za muškarce

Potraga za savršenim parom vrijedi i kada je u pitanju kontracepcija: ako ste bili nezadovoljni kondomima, vjerojatno jednostavno još niste pronašli pravog partnera za svoj najbolji komad. Uz MISTER SIZE u vašoj osobnoj veličini, nema štipanja, napornog odmotavanja ili drugih neugodnih nuspojava. Teško ćete ga primijetiti, a osjećaj tijekom seksa je neobično intenzivan. Istovremeno vas, naravno, pouzdano štiti i daje vam osjećaj sigurnosti - tako da se možete potpuno prepustiti.

Želite li saznati više o tome? Naši testeri govore o svojim iskustvima.

Pročitajte sada iskustva naših muških testera

Pogodnosti za parove

Seks je posebno dobar kada obje osobe zajedno preuzmu odgovornost i onda se predaju jedna drugoj s dobrim osjećajem. Mister Size vam daje idealnu priliku za to - jer svojim poput vafla tankim i jedva primjetnim slojem kondom više ne stoji između vas, već postaje jedinstvena poveznica. Na taj način se oboje možete osjećati sigurno i uživati u seksu u svom njegovom intenzitetu.

Znatiželjan? Testirali smo parove - ovdje nam govore o svojim iskustvima.

Sada pročitajte izjave parova

Prednosti za žene

Jeste li umorni od toga da ste kao žena isključivo odgovorni za kontracepciju? Uz MISTER SIZE više se ne morate osjećati krivima ako ste se svjesno odlučili protiv kontracepcijskih pilula ili drugih kontracepcijskih sredstava. Vaš muž, dečko ili ljubavnik uvijek je savršeno opremljen - i više nema razloga da ne koristite kondom.

PS: Ako još ne znate veličinu svog ljubavnika, ponesite sa sobom naš paket s uzorcima i mjerač veličine kondoma. Ovo vam daje neočekivani ledolomac za početak prekrasne ljubavne veze.

Želite li znati više? Naši testeri imaju mnogo toga za reći.

Pročitajte sada svjedočanstva žena

Prednosti kondoma općenito

Jeste li se uvijek pitali zašto biste zapravo trebali koristiti kondome? Kondomi nude niz prednosti, kako u pogledu seksualnog zdravlja tako iu pogledu kontracepcijskih metoda.

 1. Jednostavnost upotrebe: Kondomi su jednostavni za korištenje i ne zahtijevaju liječničku pomoć ili dugoročno planiranje, što ih čini prikladnom opcijom za mnoge ljude.

 2. Zaštita od spolno prenosivih infekcija: Kondomi su jedan od najučinkovitijih načina sprječavanja prijenosa spolno prenosivih bolesti, uključujući HIV. Oni čine fizičku barijeru koja sprječava razmjenu tjelesnih tekućina između partnera, što može prenijeti infekcije.

 3. Potpora javnom zdravstvu: Nažalost, broj slučajeva spolno prenosivih bolesti ponovno je u velikom porastu. Mnogi slučajevi ovoga ostaju neotkriveni, ali se ipak mogu prenijeti na druge. S kondomima ste na sigurnoj strani, osobito s novim partnerima ili onima koji mijenjaju partnere, i pomažete u sprječavanju nezapaženog širenja bolesti.

 4. Prevencija neželjene trudnoće: Kondomi su lako dostupna i učinkovita metoda sprječavanja trudnoće. Ako se pravilno koristi, rizik od trudnoće je vrlo nizak. Ovdje saznajte više o tome koliko su kondomi sigurni.

 5. Trenutna dostupnost i praktičnost: Kondomi su dostupni bez recepta i mogu se kupiti u ljekarnama, supermarketima pa čak i na automatima za prodaju. Jednostavni su za transport i mogu se koristiti u bilo koje vrijeme. Naravno, kondome možete jednostavno kupiti i online. Ne morate ići liječniku da vam ih prepiše i nije potreban nikakav liječnički pregled.

 6. Bez nuspojava: Za razliku od hormonskih kontracepcijskih metoda kao što su kontracepcijske pilule, kondomi općenito nemaju nuspojava. Oni su dobra opcija za ljude koji žele izbjeći hormone ili ih ne mogu koristiti zbog zdravstvenih problema.

 7. Promovirajte odgovorno seksualno ponašanje: S kondomima možete aktivno preuzeti odgovornost za svoje seksualno zdravlje i zdravlje svog partnera.

 8. Prikladno za gotovo sve: Kondomi su prikladni za većinu ljudi, uključujući i one koji su alergični na lateks, budući da postoje i kondomi izrađeni od poliuretana ili drugih hipoalergenih materijala. Loš osjećaj zbog lošeg pristajanja više nije argument jer su kondomi MISTER SIZE posebno udobni i dostupni u 7 različitih veličina kondoma.

 9. Bez oštećenja plodnosti: Kondomi dugoročno ne utječu na plodnost. Nakon prestanka, nema odgode u povratku na normalnu plodnost, što može biti slučaj s nekim drugim metodama kontracepcije.

 10. Omogućuje fleksibilnost: Budući da se kondomi koriste samo kada je neophodno, oni nude fleksibilnost koja nije moguća s mnogim drugim metodama kontracepcije. Stoga su idealni i za osobe koje nisu redovito spolno aktivne. Kao što je već spomenuto u prethodnoj točki, oni ne utječu na plodnost i možete fleksibilno odlučiti želite li izostaviti kondom jer želite imati djecu.

 11. Raznolikost i zabava: Kondomi dolaze u različitim veličinama, bojama, okusima pa čak i teksturama, što može varirati i obogatiti seksualno iskustvo.

 12. Jeftini i lako dostupni: U usporedbi s drugim metodama kontracepcije, kondomi su često jeftiniji i dostupni bez liječničkog savjeta ili recepta.

 13. Omogućuje spontani seks: S kondomima se seksualna aktivnost može dogoditi spontano i bez prethodnog planiranja jer se mogu upotrijebiti odmah i ne postoji prijelazno razdoblje od korištenja do potpune zaštite od trudnoće, kao što je slučaj s pilulom. Kondomi također ne zahtijevaju redovitu upotrebu kao druge hormonalne metode kako bi se osigurala potpuna zaštita. Kondomi pružaju trenutnu zaštitu kada se pravilno koriste.

 14. Povećava svijest i komunikaciju među partnerima: Rasprava o metodama kontracepcije, uključujući korištenje kondoma, može poboljšati komunikaciju između seksualnih partnera i dovesti do otvorenijeg i poštenijeg odnosa.

 15. Zaštita za seksualne igračke: Kondomi se također mogu koristiti na seksualnim igračkama kako bi se olakšalo čišćenje i spriječio prijenos infekcija među partnerima, osobito kada se igračke dijele.

S ovim višestrukim prednostima, kondomi igraju ključnu ulogu u prevenciji i zaštiti od spolno prenosivih bolesti i predstavljaju dobru opciju za ljude koji žele prakticirati siguran i odgovoran seksualni odnos. Zahvaljujući 7 različitih veličina kondoma iz MISTER SIZE kondoma, postoji kondom koji savršeno pristaje za gotovo svakog muškarca. To osigurava posebno ugodan i siguran osjećaj. Najbolje da ga odmah isprobate!

Sada odredite veličinu kondoma

Mein Kondom ist Mister Size - Haufen mit Kondomen
Novosti

Moj kondom je Mister Size

Korisnici kondoma koji su već isprobali nekoliko kondoma stalno nam pišu da su svoj kondom pronašli u MISTER SIZE. Naravno da smo sretni zbog toga i zato smo željeli točno znati i upoznati druge s iskustvima s MISTER SIZE-om: Tako smo započeli akciju…

Mister Size Kondom in Siegelfolie
O nama

Kvaliteta kondoma

Kako bismo našim kupcima mogli zajamčiti maksimalnu sigurnost, prvoklasni materijali i stroge kontrole dio su našeg standardnog programa.

Kondom FAQ
O nama

Često postavljana pitanja o kondomima i veličinama kondoma

Dobijte odgovore na sva svoja pitanja o kondomima, vašoj veličini kondoma i MISTER SIZE kao pravom kondomu za vas.

Mister Size Izađite iz svoje rutine

Dobar seks ne mora biti savršen

Čitaj SAD

Pilula – stvarno ravnopravnost u spolovima?

Čitaj SAD

Kondomi i lubrikant: ovako seks teče kao sat

Čitaj SAD

Probajte nešto novo