Skip to main content

Vaše prednosti

Kada je kontracepcija laka – prednosti kondoma MISTER SIZE

Trebali biste se moći prepustiti najljepšoj stvari na svijetu – bez brige, dosadnih rasprava ili glupih nuspojava kontracepcije. Upravo tome služe naši kondomi MISTER SIZE: Zbog svoje individualne veličine, savršenog pristajanja i ultratankog lateksa, jedva su primjetni, daju prirodan osjećaj i istovremeno osiguravaju optimalnu sigurnost. Tako možete zajedno uživati u blagodatima i bezbrižno se prepustiti dobrim osjećajima. Jer ponekad stvarno može biti tako jednostavno.

Koristi za njega

Potraga za savršenim parom vrijedi i kada je u pitanju kontracepcija: Ako nikada niste bili zadovoljni kondomima, vjerojatno jednostavno niste pronašli pravog partnera za svoj najbolji komad. Uz MISTER SIZE u vašoj osobnoj veličini, nema štipanja, zamornog odmotavanja ili drugih neugodnih nuspojava. Teško da ćete to primijetiti, a osjećaj tijekom seksa je neobično intenzivan. Istodobno vas pouzdano štiti i daje vam osjećaj sigurnosti - tako da se možete prepustiti.

Želite li znati više? Naši testeri govore o svojim iskustvima.

Pročitajte iskustva naših testera

Možemo se prepustiti - i zabaviti se života

Seks je posebno sjajan kada oboje zajedno preuzmu odgovornost i zatim se prepuštaju jedno drugome s dobrim osjećajem. Mister Size vam daje idealnu priliku za to - jer svojim tankim kao oblatna i jedva primjetnim slojem kondom više ne stoji između vas, već postaje jedinstvena poveznica. Tako se oboje možete osjećati sigurno i uživati u seksu u svom njegovom intenzitetu.

Znatiželjan? Imali smo testirane parove - ovdje govore o svojim iskustvima.

Luis & Johanna - 39 i 41 godina, iz Lübecka

Glava mi je u oblacima kada je u pitanju seks, a ne kontracepcija

Jeste li umorni od toga da ste kao žena isključivo odgovorni za kontracepciju? Uz MISTER SIZE više ne morate imati grižnju savjesti ako ste se svjesno odlučili protiv pilula ili drugih kontracepcijskih sredstava. Vaš muž, dečko ili ljubavnik uvijek je savršeno opremljen - i više nema razloga protiv kondoma.

PS: Ako još ne znate veličinu svog ljubavnika, samo ponesite sa sobom naše probno pakiranje i mjerač veličine kondoma. S ovime imate neočekivani ledolomac za početak jedne prekrasne ljubavne veze.

Želite li znati više? Naši testeri imaju mnogo toga za reći.

Alenya - 25 godina, iz Offenburga

Mein Kondom ist Mister Size - Haufen mit Kondomen
Novosti

Moj kondom je Mister Size

Korisnici kondoma koji su već isprobali nekoliko kondoma stalno nam pišu da su svoj kondom pronašli u MISTER SIZE. Naravno da smo sretni zbog toga i zato smo željeli točno znati i upoznati druge s iskustvima s MISTER SIZE-om: Tako smo započeli akciju…

Mister Size Kondom in Siegelfolie
O nama

Kvaliteta kondoma

Kako bismo našim kupcima mogli zajamčiti maksimalnu sigurnost, prvoklasni materijali i stroge kontrole dio su našeg standardnog programa.

Kondom FAQ
O nama

Često postavljana pitanja o kondomima i veličinama kondoma

Dobijte odgovore na sva svoja pitanja o kondomima, vašoj veličini kondoma i MISTER SIZE kao pravom kondomu za vas.

Mister Size Izađite iz svoje rutine

Dobar seks ne mora biti savršen

Čitaj SAD

Pilula – stvarno ravnopravnost u spolovima?

Čitaj SAD

Kondomi i lubrikant: ovako seks teče kao sat

Čitaj SAD

Probajte nešto novo