Skip to main content

Odredite veličinu kondoma

Veličine kondoma u Mister Size - individualni kao i vi

Naravno, cipele, košulja i jakna uvijek savršeno pristaju, ali jeste li ikada razmišljali o pravoj veličini kondoma? MISTER SIZE sada stavlja točku na jednu veličinu i XXL. Umjesto toga, dobivate pravi kondom koji pristaje kao da je napravljen po mjeri. Zajamčeno ćete osjetiti razliku - jer od sada se ponovno osjećate kao čisti seks.

Aplikacija MISTER SIZE: Za pionire i ljubitelje tehnologije

Volite tehničke inovacije i želite li već sada znati svoju osobnu veličinu kondoma? Zatim upotrijebite našu aplikaciju za mjerenje MISTER SIZE i mjerite izravno svojim mobilnim telefonom ili tabletom.

Izmjerite sada

Za klasične znakove: MISTER SIZE metar

Naravno, možete ga mjeriti i na klasičan način. Sve što trebate učiniti je isprintati naš MISTER SIZE metar i možete odmah početi.

Preuzmite mjerač trake

Prava veličina kondoma - zašto se mjerenje isplati!

Zašto je pojedinačna veličina kondoma tako važna? Je li stvarno vrijedno toga? Ovdje možete saznati razliku između standardnog i baš pravog.

Odgovarajuća veličina kondoma

Tablica veličina kondoma

Kod odabira prave veličine kondoma nebitna je duljina penisa, bitna je samo širina jer se kondomi uvijek mogu odmotati u dužinu po želji. Ako veličina kondoma odgovara, postoji zaštita od neželjene trudnoće čak i ako je kondom malo prekratak, ali zahvaljujući savršenoj veličini ne sklizne i ne steže se.

Za kondome, veličina kondoma uvijek je navedena kao nazivna širina u milimetrima, npr. B. 47 mm, 60 mm ili 69 mm. Ova nominalna širina proizlazi iz širine ravnog kondoma. Međutim, ova mjera nema mnogo veze sa stvarnošću, jer je vaš penis okrugao, a ne ravan. Kako bismo vam mogli dati preporuku za pravu veličinu kondoma, za vas smo izradili tablicu pretvorbe.

Jednostavno izmjerite penis u erekciji na najdebljem mjestu, npr. B. uzicu ili metar. Tada možete pročitati pravu veličinu iz sljedeće tablice veličina za naše kondome:

Veličina kondoma

Za opseg penisa

Za promjer penisa

Veličina 47

9,5 - 10 cm

3,02 - 3,18 cm

Veličina 49

10 - 10,5 cm

3,18 - 3,34 cm

Veličina 53

10,5 - 12 cm

3,34 - 3,82 cm

Veličina 57

12 - 13,5 cm

3,82 - 4,3 cm

Veličina 60

13,5 - 14,5 cm

4,3 - 4,62 cm

Veličina 64

14,5 - 15,5 cm

4,62 - 4,93 cm

Veličina 69

Više od 15,5 cm

Više od 4,93 cm

Samo isprobajte...

Zašto trošiti vrijeme na mjerenje kada možete samo isprobati? Ako želite odmah isprobati MISTER SIZE i već imate okvirnu ideju o veličini svog kondoma, možete odmah naručiti jedan od naših praktičnih setova za testiranje. Setovi se sastoje od tri pakiranja u tri različite ali susjedne veličine. Vi odlučujete koji vam kondom odgovara! Mali savjet: ako u trgovini sretnete MISTER SIZE, tamnoplava traka u sredini pomoći će vam da pogodite pravu veličinu...

pokušajte sada

Pokažite svoju veličinu – lako je s pravim kondomom

Zašto postoje različite veličine kondoma?

Svaka osoba je individualna - to se odnosi i na njen karakter kao i na njeno tijelo. Zato odjeću obično prvo isprobamo prije nego što je kupimo. Uostalom, želimo da sve savršeno pristaje i želimo se osjećati potpuno udobno. Samo s kondomima ponekad se čini kao da su svi penisi isti. Već ste primijetili da to apsolutno nije točno. Stoga smo mi u MISTER SIZE-u rekli sami sebi da želimo u potpunosti iskazati pravdu raznolikosti muškaraca - sa sedam različitih veličina kondoma, od kojih vam jedna savršeno pristaje. Razlika u osjećaju se odmah primijeti. I naravno, sigurnije je jer sada sve savršeno pristaje.

Koje veličine uopće postoje?

Većina kondoma dostupna je samo u standardnim veličinama. Nazivna širina obično je između 52 mm i 54 mm. Postoje i XXL kondomi čija je nominalna širina obično 55 mm do 57 mm. Dakle, vidite: Raspon stvarno nije osobito velik. A ako se ne uklapate u ovaj obrazac, imat ćete problema s većinom kondoma. Ili je malo prelabav ili neugodno steže i vuče. Stoga nije ni čudo da mnogi muškarci radije ne koriste kondome – što naravno također nije dobra ideja.

Kako se ovi problemi više ne bi javljali, MISTER SIZE vam daje izbor između sedam različitih veličina - s nazivnom širinom od 47 mm do 69 mm. To olakšava konačno korištenje kondoma gdje se više ne pojavljuju sve dosadne nuspojave. Tako se možete potpuno koncentrirati na najljepšu stvar na svijetu.

Gdje je veličina kondoma na pakiranju?

U Mister Size možete pronaći svoju osobnu veličinu kondoma jasno vidljivu kao broj u boji od 47 do 69 na prednjoj strani pakiranja. Tako uvijek na prvi pogled možete vidjeti kupujete li pravu veličinu za sebe. Inače, na poleđini svakog pakiranja kondoma nalazi se kratki, obvezni tekst u kojem je veličina kondoma navedena kao standardna širina ili nazivna širina. Veličina kondoma 60 odgovara npr. B. standardna širina od 60 mm, s ostalim veličinama je analogna.

Saznajte svoju veličinu kondoma

Ako još ne znate svoju veličinu kondoma, to možete lako saznati na tri različita načina:

PDF mjerač veličine kondoma

MISTER SIZE metar

Jednostavno isprintajte, izmjerite i očitajte

veličina kondoma

veličina kondoma

Praktične veličine za kondome možete nabaviti u odabranim trgovcima ili u sklopu akcije.

Pakiranje Mister Size 3

Ambalaža

Koristite tamnu traku na pakiranju ako možete grubo procijeniti svoju veličinu

Najbolje je početi odmah – tada ćete uskoro moći uživati u odličnom seksu s kondomom.

Saznajte više o kondomima

7 verschiedene Kondomgrößen von Mister Size an Wäscheleine
Znanje o seksu o kondomima

Odredite pravu veličinu kondoma u 4 jednostavna koraka

Korištenje kondoma prave veličine važno je za dobru zaštitu. Evo kako pronaći pravu veličinu u 4 jednostavna koraka.

Kondom Anwendung
Naši savjeti o kondomima

Korištenje kondoma

Što treba uzeti u obzir pri korištenju kondoma? Evo najvažnijih savjeta prije nego počnete koristiti kondome.

Mister Size Kondome in verschiedenen Größen
Znanje o seksu o kondomima

Kondomi i veličine kondoma: odgovori na sva vaša pitanja

Sve što možete pitati o kondomima i veličinama kondoma je odgovoreno u ovom postu. Kliknite sada da biste pročitali više.