Skip to main content

Moj kondom je Mister Size

Korisnici kondoma koji su već isprobali nekoliko kondoma stalno nam pišu da su svoj kondom pronašli u MISTER SIZE. Naravno da smo sretni zbog toga i zato smo željeli točno znati i upoznati druge s iskustvima s MISTER SIZE-om: Tako smo započeli akciju "Moj kondom je MISTER SIZE".

Korisnici MISTER SIZE-a mogli su nam pisati o svojim iskustvima s MISTER SIZE-om, a zauzvrat su dobili paket od 36 MISTER SIZE-a.

Ovo su rezultati i povratne informacije od testera:

Godinama smo zajedno i ne želimo djecu. Moja djevojka je jako osviještena o zdravlju i uvjerena je veganka. Do sada smo imali problem da su mi kondomi dosta labavi. Nitko od nas nije mogao pustiti jer smo uvijek bili zabrinuti hoće li kondom skliznuti ili sjeme iscuriti. Zajednički orgazam? Stvarno teško...! Moja djevojka je vidjela MISTER SIZE u drogeriji Müller i odmah sa sobom donijela ovaj TEST SET. S veličinom 49 sada se oboje osjećamo stvarno ugodno, ništa ne klizi. To je stvarno dobar osjećaj. Mister Size stoga nije samo moj kondom, već zapravo naš kondom.

Andrija, 38

Jedna od mojih omiljenih influencerica, koja je i sama mama, predstavila je MISTER SIZE. Mislim da su kondomi super za nas jer želimo imati još jedno dijete, ali ne sada. Nažalost, samo moj dragi ima problema s erekcijom s kondomima, tako da to nije fora. Zatim smo isprobali MISTER SIZE u njegovoj veličini. To stvarno čini razliku. I dalje je najbolje bez kondoma, ali MISTER SIZE je svakako dobro rješenje. Budući da gotovo da nema izbora u veličini, MISTER SIZE nije samo moj kondom, već naš kondom.

Celina, 31

Većina mojih veza ne traje dugo. Osim toga, imam ogromne nuspojave kada uzmem tabletu. Kondomi su stoga prava kontracepcija za mene. Nažalost, stalno sam morala slušati od muškaraca kako ne žele koristiti kondome jer skupljaju krv i onda ne mogu održati erekciju i to je zapravo istina... Onda mi je prijateljica preporučila MISTER SIZE. I doista, ako kondomi odgovaraju, kondom da ili ne puno je manji problem. Osim toga, oni su još uvijek stvarno lijepi emocionalno stvarni! Uvijek imam nekoliko veličina sa sobom za svaki slučaj. Zato je MISTER SIZE moj kondom.

Sandra, 32 godine

Sretno sam samac 2 godine i stalno izlazim, ali kondomi iz Durexa i Ritexa nisu baš dobro pristajali i često su ubijali vibru tijekom seksa jer osjećaja nije bilo. Čim je neka žena inzistirala da koristimo kondom, bio sam prilično odbijen i to je bio lagani preokret. Zatim sam otkrila oglas Mister Size na Lovoou i naručila probno pakiranje u najvećoj veličini i veličina 64 mi je savršeno pristajala. Od tada mi više nije problem koristiti kondom i nije mi bitno s njim ili bez, jer oba rade odlično i emocionalno su intenzivna. Za mene to više nije moguće bez Mister Size-a, čak i ako je kontracepcijsko sredstvo, i dalje igram na sigurno bez potrebe da se odreknem intenzivnog osjećaja.

Ben, 29

Moj kondom je MISTER SIZE! Je li to istina i za vas? Zatim nam napišite svoja detaljna iskustva uz suglasnost da to objavimo ovdje, a mi ćemo vam kao zahvalu poslati paket od 36 komada u vašoj veličini.

Mister Size
Više artikala

Dobar seks ne mora biti savršen

Čitaj SAD

Pilula – stvarno ravnopravnost u spolovima?

Čitaj SAD

Kondomi i lubrikant: ovako seks teče kao sat

Čitaj SAD