Skip to main content

O nama

MISTER SIZE - Vaš suputnik za bolji seks

Seks može i može biti savršen. Zato MISTER SIZE stvara savršene uvjete da možete uživati u zajedničkim trenucima u svom njihovom intenzitetu. Ovdje možete saznati više o našim osnovnim načelima i zašto svim srcem vjerujemo u ono što MISTER SIZE čini onim što jest.

Preko 20 godina iskustva s kondomima

Naš obiteljski posao započeo je s kondomima još 2001. godine i od samog početka sve se vrtjelo oko prave veličine kondoma za nas. U početku je postojao samo tražilica kondoma za pravu veličinu i naš online shop Vinico, no ubrzo smo i sami razvili kondome i tijekom godina iz svih naših iskustava i povratnih informacija kupaca nastao je Mister Size. Više možete saznati u kompletnoj Mister Size Story.

Naravno, kao kupac, i danas imate izravnu vezu s nama, pa ako imate bilo kakvih pitanja, prijedloga ili kritika, veselimo se vašem odgovoru kako bismo mogli nastaviti raditi na poboljšanju savršeno prianjajućeg kondoma. Želite li zaviriti iza kulisa? Onda sada upoznajte Mister Size tim.

Das Mitarbeiter Team von MISTER SIZE
O nama

Mister Size tim

U našem malom obiteljskom poduzeću, svi zaposlenici su maksimalno predani i puni entuzijazma da vam osiguraju pravi kondom. Saznajte više o ljudima koji stoje iza Mister Sizea u pogledu iza kulisa.

Mister Size Kondom in Siegelfolie
O nama

Kvaliteta kondoma

Kako bismo našim kupcima mogli zajamčiti maksimalnu sigurnost, prvoklasni materijali i stroge kontrole dio su našeg standardnog programa.

Kondom FAQ
O nama

Često postavljana pitanja o kondomima i veličinama kondoma

Dobijte odgovore na sva svoja pitanja o kondomima, vašoj veličini kondoma i MISTER SIZE kao pravom kondomu za vas.

Imate li pitanja za nas?

Bilo da ste privatni kupac ili trgovac: Imate li pitanja ili ste zainteresirani za naš proizvod? Zatim nas kontaktirajte izravno, rado ćemo vam pomoći! Jeste li trgovac? Zatim pogledajte naše maloprodajno područje.

Vinergy GmbH
Bahnhofstr. 19
78224 Singen, Njemačka

+49 (0) 7731 /832 700-33

Privatnost nam je vrlo važna

Nema polovičnih mjera - četiri osnovna principa MISTER SIZE-a

Mi kao tim u potpunosti podržavamo MISTER SIZE jer nam je dosta kontracepcijskih metoda koje su sasvim u redu. Tu ne može biti kompromisa – jednostavno sve mora biti kako treba. Jedino tako možete bezbrižno doživjeti sreću najintimnijih trenutaka i uživati u zajedničkom vremenu u svom intenzitetu. Kako bi sve ovo bilo moguće, svaki korak u MISTER SIZE-u temelji se na naša četiri osnovna načela.

Ekstra tanki materijal osigurava intenzivan osjećaj.

Kad je seks u pitanju, osjećaj je bit i kraj svega - na kraju krajeva, želite uživati u nekoliko lijepih zajedničkih trenutaka i potpuno se predati jedno drugome. Naravno, kondom kao prijatelj, drug, suputnik u krevetu ne smije smetati ni pod kojim okolnostima. Zato smo naše kondome MISTER SIZE toliko optimizirali da ih gotovo nećete osjetiti. S pravom veličinom, idealnim pristajanjem i debljinom stjenke od 0,05 mm, tijekom seksa između vas je samo sloj tanak poput oblatne. Tako možete uživati u potpunom osjećaju.

Uz naših 7 veličina, svatko će pronaći kondom koji mu stvarno odgovara.

Ne postoje opća rješenja kada je u pitanju seks. Svatko je drugačiji i to je apsolutno divno. Zato kod nas standard ne dolazi u obzir – za nas ste vi vrhunac. Vaš ljubavni život je jedinstven. Tako dobivate i svog idealnog suputnika: kondom koji vam stvarno pristaje. Nije šivan po mjeri (još), ali smo prokleto blizu. To ćete odmah osjetiti.

Naši proizvodi i materijali su testirani i certificirani.

Kad je riječ o prevenciji i zaštiti, rijetko se daje druga prilika. Dakle, sve mora odgovarati u svakom trenutku. Pogreške su tabu. Kako bismo vam ovdje ponudili punu pouzdanost, naši kondomi su certificirani i podliježu pažljivom testiranju. Za nas je prvoklasna kvaliteta apsolutni minimalni zahtjev - na kraju krajeva, ne samo veličina, već i sve ostalo mora odgovarati.

Savršeno pristajanjei prvoklasni materijali osiguravaju visoku razinu sigurnosti.

Strah i briga tijekom seksa su nepotrebni ubojice zadovoljstva i stoga nam apsolutno ne idu. Zato MISTER SIZE ne samo da osigurava dobar osjećaj, već i maksimalnu sigurnost. Zbog osobne veličine i optimalnog kroja, sve stoji točno kako treba. Nema nedostataka - samo pouzdana zaštita za najljepše sate zajedno.

Ono u što vjerujemo!

U MISTER SIZE-u želimo da svi imaju najbolji seks u životu, bez obzira na oblik. Zato smo razvili proizvod koji je jedinstven koliko i njegov nositelj.

Amazing Sex for everyone!

Sjajan seks za sve - Naš credo

Seks opušta, seks vas usrećuje, seks vas usrećuje – (skoro) sve postaje bolje sa seksom. Zato mislimo da svatko zaslužuje odličan seks. Ne samo jednom, nego uvijek iznova. Za to ne smije biti nepotrebnih prepreka, ali su nam potrebne jednostavne kontracepcijske metode bez brige i nuspojava. Zato vjerujemo u MISTER SIZE. Jer on to omogućuje.

Mister Size – ovaj vam kondom pristaje!

S vizijom "Izvrsnost u kondomima", naš kreativni tim u Vinergyu neprestano radi na tome da kondome učini još boljim - još realističnijim. Naša tvrdnja: Seks s kondomom trebao bi biti jednako dobar kao i bez! To je ono čemu težimo svaki dan. Nakon gotovo 20 godina strasti i iskustva s kondomima u pravoj veličini, lansirali smo Mister Size. MISTER SIZE je kondom koji izgleda poput kondoma, štiti poput kondoma - ali se uopće ne osjeća kao uobičajeni kondom kada ga koristite. Zašto? Jer muškarci i žene ne osjećaju gotovo ništa od toga. Ali ne samo da nestajuće mala debljina predstavlja osjetno povećanje užitka: MISTER SIZE dostupan je u sedam različitih veličina- na kraju krajeva, najbolji komad svakog muškarca također je vrlo individualan.

Želite saznati više o Mister Size? ...onda pogledajte ovu stranicu.

Ovdjemožete saznati kako odrediti veličinu kondoma.

Ne, gotovo nijedna kontracepcija nije 100% sigurna. Sigurnost kontracepcijskih metoda izračunava se pomoću Pearl indeksa. Kondomi imaju Pearl Index od 2-12. To znači da će na svakih 100 žena koje koriste kondom godinu dana između 2 i 12 zatrudnjeti. U usporedbi s drugim kontraceptivima, kondom se dosta loše skida. U većini slučajeva uzrok su pogreške u aplikaciji. Više o pravilnoj prijavi možete saznati ovdje. Međutim, kada je riječ o zaštiti od spolno prenosivih bolesti kao što su HIV, sifilis, gonoreja, hepatitis B i hepatitis C, kondom nudi visoku razinu zaštite.

Kondomi su uglavnom izrađeni od materijala sličnih gumi, uglavnom od lateksa. Koriste se tijekom seksa za zaštitu od neželjene trudnoće i spolno prenosivih bolesti te se navlače preko penisa u erekciji prije spolnog odnosa. Osim sterilizacije, kondom je jedina dostupna muška kontracepcija.

Kondomi sami po sebi nemaju nuspojava. Međutim, ako ste alergični na lateks, oni mogu izazvati alergijsku reakciju. Oko 2% ljudi pati od alergije na lateks. Stoga postoje i kondomi bez lateksa.

Na FAQ