Skip to main content

Neka pada zajedno - prednosti za vas kao par

Čak i u vjernoj vezi, može proći dosta vremena prije nego što konačno pronađete savršenu metodu kontracepcije. Zato su naši parovi u početku bili iznenađeni pozitivnim iskustvima s MISTER SIZE. Provjerite što imaju za reći.

Par izjava

Luis & Johanna - 39 i 41 godina, iz Lübecka

“Zahtjevni smo – u svakoj situaciji”

Luis: "Zajedno smo već 16 godina i uvijek smo imali jako dobar seksualni život. Barem s moje strane.”

Johanna: "Od mene nema prigovora!"

Luis: "Haha, pa drago mi je."

Johanna: „Međutim, prije godinu dana odlučila sam da više ne želim opskrbljivati svoje tijelo hormonima i stoga sam prestala uzimati pilule. Pa smo morali tražiti novu kontracepciju. Kondomi su moj favorit od početka: vrlo sigurni i bez kompliciranih zahvata u tijelo. Također mislim da već dovoljno dugo sama brinem o kontracepciji. S kondomima možemo ravnopravno preuzeti odgovornost.”

Luis: “Da budem iskren, u početku sam bio prilično skeptičan. Prošlo je dosta vremena, ali imam loša iskustva s kondomima. Često nisu dobro pristajale i osjećaj je bio samo upola dobar kao bez njih. Seks u drugom planu.”

Johanna: “To mi je stvarno smetalo. Nisam htio pokvariti ono što imamo. Zato sam istražila koje bi bilo najbolje rješenje na području kondoma. Zatim sam preko preporuka na internetskim forumima naišao na Mister Size i odmah naručio Condom Sizer za ponijeti kući.”

Luis: „Veliki sam obožavatelj pojedinačnih proizvoda (u ormaru imam dva odijela po mjeri), zbog čega mi se mjerenje svidjelo odmah. Kondomi koji su stigli činili su se kao da su stvoreni za mene od samog početka.”

Johanna: "Prvi put s kondomom nakon toliko vremena bez njega, bila sam jako znatiželjna vidjeti hoćemo li biti zadovoljni. Ali sve moje brige nestale su nakon nekoliko minuta. Bilo je lijepo kao i uvijek.”

Felix & Nora - 34 & 27 godina, iz Wittenberga

"Možemo se prepustiti - i zabaviti se života"

Nora: "Felix i ja smo zajedno tri godine. Većinu vremena bili smo u vezi na daljinu, ali sam se prije šest mjeseci preselila s njim u Berlin. U isto vrijeme pokrenuo sam vlastiti posao i stvari uopće ne idu loše. Tako da trenutno imam dosta toga na umu... i stvarno nemam vremena za dijete!"

Felix: "Meni izgleda slično, zbog čega se jako slažemo s planiranjem sljedeće generacije: u nekom trenutku, ali molim vas ne sada."

Nora: “Ali još uvijek volimo seks i to jako (smijeh). Stoga moramo biti vrlo oprezni.”

Felix: „Međutim, nije mi lako odabrati kondom jer nemam prosječnu veličinu penisa. Već nam se dva puta dogodilo da kondom sklizne tijekom seksa. Svaki put je bio potpuni kaos i još dugo nakon toga stresno za oboje. Upravo ono što ne želite u seksu."

Nora: "U jednom sam trenutku rekla: moraju postojati kondomi koji ne nude samo standardnu veličinu. Ne možemo biti jedini kojima je potrebno malo individualnosti."

Felix: „Prijatelj mi je tada preporučio MISTER SIZE. Kupio sam pakiranje s tri veličine za testiranje i s jednom sam odmah osjetio: to je to.”

Nora: "Sada smo puno opušteniji i još je zabavnije."

Preuzmite odgovornost i uživajte zajedno - prednosti za parove

Osobito u dugotrajnoj vezi, vrijedi ispitati prethodna iskustva i svjesno tražiti savršenu kontracepcijsku metodu za oboje. Kondomi se često koriste samo kao hitno rješenje kada pilula više nije opcija zbog nuspojava. Ali oni su totalno podcijenjeni. Jer ako ovdje uložite malo vremena kako biste pronašli najbolji kondom u pravoj veličini, kontracepcija će tada biti lakša i udobnija nego ikad.

Uživajte bezbrižno - uz intenzivan osjećaj zahvaljujući individualnoj veličini

Svojim individualnim veličinama MISTER SIZE osigurava da možete bezbrižno uživati u zajedničkim trenucima. Kondom savršeno pristaje bez opasnosti od skliznuća ili stezanja na bilo koji način. U isto vrijeme, samo je sloj tanak poput vafla koji leži između vas. Osjećat ćete jedno drugo intenzivno kao i uvijek i moći ćete se koncentrirati jedno na drugo.

Formirajte cjelinu - u kontracepciji kao iu seksu

Korisno je za vaš odnos, a time i za vaš seksualni život ako važne odluke donosite zajedno, a da ni jedno od vas ne mora odustati. Zato MISTER SIZE stvara optimalne uvjete za kontracepciju: Uz kondom koji savršeno pristaje, nema ograničenja u osjećaju, a nuspojave hormonskih metoda konačno su stvar prošlosti. Umjesto toga, imate dobar osjećaj u svakom pogledu. Zato što ste se zajedno pobrinuli za to i sada možete zajedno uživati u blagodatima - uz prekrasne trenutke uz odličan seks.