Skip to main content

Mister Size - prava veličina iu smislu kvalitete kondoma

Kako bismo našim kupcima mogli zajamčiti maksimalnu sigurnost, prvoklasni materijali i stroge kontrole dio su našeg standardnog programa. Milijuni korisnika kondoma diljem svijeta stoga uživaju u visokoj kvaliteti proizvoda Mister Size, koja se može pratiti unatrag do više od 20 godina stručnosti u industriji.

Sirovine

Kondomi Mister Size izrađeni su od jedinstvene mješavine prirodnog gumenog lateksa, što proizvodu daje posebno mekoću, otpornost na trganje i svojstva slabog mirisa. Kao rezultat toga, kondomi Mister Size omogućuju intenzivna emocionalna iskustva, a opet pouzdanu zaštitu. Za optimalnu kompatibilnost, podmazujući gel premaz sastoji se od čistog silikonskog ulja, koje je također poznato kao dimetikon.

Ovjera

Mister Size je medicinski proizvod certificiran u skladu s EU Direktivom 93/42 EEC. Osim internih kontrola kvalitete, naši sustavi proizvodnje i upravljanja redovito se službeno provjeravaju prema normama ISO 9001 i ISO 13485.

Proizvodnja

U proizvodnji se oslanjamo na našeg dugogodišnjeg partnera Karex, najvećeg proizvođača kondoma u svijetu. Kondomi Mister Size razvijaju se i proizvode u Maleziji u najsuvremenijim postrojenjima pod vodstvom iskusnog stručnog osoblja. Stoga naše kondome proizvodimo blizu mjesta gdje se dobivaju sirovine kako bismo osigurali najbolju moguću kvalitetu. Svaki Mister Size kondom je elektronički testiran na rupe. Mješavina prirodne gume i čisto silikonsko ulje jamče najbolju kompatibilnost s kožom i sigurnost.

Održivost

Karex jamči pošteno plaćanje proizvodnog osoblja i bez dječjeg rada u proizvodnji Mister Size.

Vanjsko pakiranje kondoma sastoji se od pažljivo tiskanog kartona. Bez nepotrebnih plastičnih vrećica i suvišnog prostora za pakiranje - vrijedi onoliko koliko je potrebno, što manje.

Kondomi Mister Size također su veganski.