Skip to main content

Čisti osjećaj! – Prednosti za vas kao muškarca

Kada kondom pristaje kao druga koža, seks je potpuno drugačiji. Ovdje možete pročitati kakva su iskustva drugih muškaraca imali s MISTER SIZE - i isplati li se razlika.

svjedočanstva muškaraca

Matteo - 32 godine, iz Aachena

"Moja savršena veličina, moj čisti osjećaj"

"Iskreno govoreći, nikad nisam previše razmišljao o kondomima. Samo sam kupovao ono što je bilo na polici - to je nekako uvijek funkcioniralo. Slučajno sam naletio na MISTER SIZE i pomislio: sad ću to isprobati. Ionako sam poprilično avanturistički nastrojena kad je seks u pitanju i često si kupim poneki neobičniji dodatak, pa zašto ne isprobati i inovacije s kondomima?

Kad sam prvi put isprobala MISTER SIZE, bila sam iznenađena razlikom koju je napravio pojedinačni kroj. Naručio sam mjerač veličine kondoma za svoj dom i pronašao točnu veličinu koju sam trebao - da budem iskren, drugu veličinu nego što sam mislio - i vrijedilo je. Zbog tankog materijala i odličnog pristajanja, kondom je bio kao druga koža. Ja zapravo uvijek smatram seks dobrim, ali to je bila druga brojka. Osjećaj je bio puno intenzivniji nego što sam prije znao. Nisam mislio da će veličina napraviti toliku razliku.”

Kay - 26 godina, iz Neu-Ulma

"Nisam 0815 - zato mi trebaju kondomi, koji to također nisu"

“Pronalaženje odgovarajuće veličine kondoma bio mi je problem od samog početka. Penis mi je malo manji od prosjeka. To nikada nije stvarno utjecalo na moje samopouzdanje - do sada su svi moji partneri bili jako zadovoljni mojim učinkom - ali mogu zamisliti da drugi ne baš ljupki muškarci imaju problema s tim. A tu je i činjenica da stojite ispred police i razmišljate: Zašto ovdje nema ničega za što imam osjećaj da su mislili na muškarce poput mene? Kao da postoji samo jedan tip muškarca, svi s potpuno istim mjerama. To nije slučaj ni s odjećom. Hvala Bogu!

Kad sam vidio MISTER SIZE i široku paletu veličina, prva mi je misao bila: Zašto ovo ne rade svi? Ima različitih penisa, pa bi trebali biti i različiti kondomi. To mi je definitivno bilo potpuno olakšanje. Odmah sam točno pogodio svoju veličinu i kondomi su mi odlično pristajali. Primijetila sam razliku odmah u krevetu: nema više klizanja i brige da će kondom pasti ili – još gore – da će se zaglaviti. Mogu samo preporučiti svakom muškarcu da bude jednako izbirljiv po pitanju svojih kondoma kao što je izbirljiv po pitanju odjeće.”

Kondomi prilagođeni vašoj osobnoj veličini - prednosti za muškarce

Mnogi muškarci su kritični prema kondomima. Razlog tome često leži u lošim iskustvima iz adolescencije ili onome što se čuje o kondomima: da su neudobni, oduzimaju osjećaj, stežu i trgaju. Vrijedi ponovno preispitati ove pohranjene predrasude - jer vaš kondom MISTER SIZE ima mnoge prednosti ako je prave veličine:

Intenzivan osjećaj uz optimalnu zaštitu

Uz MISTER SIZE, seks je jednako intenzivan kao i bez kondoma. Jedini sloj tanak poput oblatne omogućuje vam da osjetite svaki dodir, a istovremeno vam daje priliku da se potpuno prepustite. Zato što ne morate brinuti o kontracepciji i sigurnosti – i to bez nedostataka i rizika koje nose druge metode kontracepcije. Osim toga, nešto izdašniji sloj lubrikantnog gela na našim kondomima osigurava da vaše vođenje ljubavi bude još bolje.

Uz MISTER SIZE potpuno ste svoj kao muškarac

Naravno, glup je osjećaj kada kondom ili nije dovoljno čvrst ili se jednostavno njegovo stavljanje izrodi u natjecanje u vještinama i pokazivanje snage. Savršeni kondom mora se lako odmotati i pristajati kao druga koža - što se podrazumijeva za MISTER SIZE. Nakon što ste pronašli svoju osobnu veličinu, nema više dotjerivanja i dotjerivanja. Kondom vam jednostavno pristaje, bez obzira na veličinu vašeg najboljeg komada. Tako da se s kondomom možete osjećati potpuno svoji - i uživati u odličnom seksu kao muškarac. Najbolje je da ga izravno isprobate.