Skip to main content

Kad je odjednom sve kako treba - prednosti za vas kao ženu

Želite li uživati u svestranoj zaštiti kondoma, a da pritom u potpunosti osjetite svog partnera? Uz MISTER SIZE oboje je moguće! Alenya i Lotta ispričat će vam svoja iskustva i dobrobiti koje su proizašle iz njih.

svjedočanstva žena

Alenya - 25 godina, iz Offenburga

“Glava mi je u oblacima kada je u pitanju seks, a ne kontracepcija”

“Nekoliko godina sam sama iz strasti! Volim isprobavati nove stvari - također kada su u pitanju muškarci. Stoga sam sklona biti nestalna kada su u pitanju ljubav i seks, ali uvijek igram na sigurno kada je u pitanju kontracepcija. Previše je toga na kocki da bih si dopustio mentalitet "bit ću dobro". Zato se ne želim oslanjati na svog partnera tijekom seksa. Ja donosim odluke: o svom tijelu i svojoj kontracepciji.

Kad sam otkrila kolekciju Mister Size, odmah sam bila oduševljena. To je razina savršene pripreme koju zamišljam. Sada mogu biti apsolutno siguran da sam prave veličine za svaku svoju avanturu. Sve jako dobro pristaje i ništa ne klizi. Ultratanki materijal također mu je izuzetno dobar, što me naravno veseli. Iznad svega, međutim, daje mi osjećaj sigurnosti koji mi je potreban da se stvarno prepustim.”

Lotta - 31 godina, iz Osnabrücka

"Za mene sve mora biti kako treba tijekom seksa - za obje strane"

"Vrlo sam fizički i osjetljiva osoba, zbog čega mi seksualnost nikada nije bila problem koji bih olako shvaćao.

Tijekom seksa želim se potpuno angažirati sa svojim partnerom i doslovno se stopiti s njim. Da bi ovo funkcioniralo, sve mora biti ispravno za mene i obje strane moraju biti u potpunosti uključene. Zato su mi kondomi bitan detalj...koji ponekad zna pokvariti noć. Ako nešto ne štima kako treba ili muškarac osjeti samo djelić onoga što bi mogao osjetiti, cijela interakcija je nestala. Smatram da je posebno loše kada stavljanje kondoma postane igra vještine i kada se on čak može potrgati dok se odmotava. Totalni ubojica zadovoljstva!

Iz tog razloga za mene kondomi nisu samo za muškarce. Ako nešto nije u redu, i ja to mogu osjetiti."

Samoodređenje bez nedostataka - prednosti MISTER SIZE za vas kao ženu

Uzeti kontracepciju u svoje ruke kao žena je sve samo ne lako, unatoč brojnim mogućnostima. Budući da hormonske metode poput pilula često imaju velike nedostatke, pa morate platiti visoku cijenu za svoje seksualno samoodređenje. Kondomi su mnogo jednostavniji – da nije argumenta koji mnogi muškarci imaju da kondomi ograničavaju osjećaje. Srećom, uz MISTER SIZE ova je briga riješena. I dobro ste pripremljeni za svaku situaciju.

Koncentrirajte se na bitno - bilo da je u vezi...

Seks uvijek treba imati priliku postati jedan od najvećih trenutaka. Zato MISTER SIZE stvara uvjete u kojima se možete prepustiti bezbrižnosti tijekom seksa - bez brige ili razmišljanja o nuspojavama. Ako ste osjećali da kondomi umanjuju intenzitet vođenja ljubavi, doživjet ćete nevjerojatno iskustvo. Jer ako kondom savršeno pristaje, smota se u roku od nekoliko sekundi i jedva je primjetan za oboje. Možete potpuno utonuti jedno u drugo i uživati u prekrasnim trenucima zajedništva.

... ili na vezu za jednu noć

Čak i posebno kao samac, kondomi su kontracepcijsko sredstvo izbora - jer pri seksu s (još uvijek) nepoznatim osobama sigurnost je uvijek na prvom mjestu. Ali to ne znači da ovdje morate prihvatiti ograničenja. Ako uvijek sa sobom imate jedno od naših probnih pakiranja i mjerač veličine kondoma, pronaći ćete odgovarajuću veličinu u tren oka i moći ćete u potpunosti uživati u vezi za jednu noć. Samo probaj.