Skip to main content

Prava veličina kondoma – zato vrijedi provjeriti

Jeste li oduvijek imali osjećaj da vam kondomi smetaju i oduzimaju dio osjećaja? Onda imamo odličnu vijest za vas: Nije stvar u kondomu općenito, već u odabiru kondoma i njegovoj veličini. Nakon što nađete onu pravu za sebe, gotovo da nećete osjetiti razliku i konačno možete u potpunosti uživati u seksu s gumom.

Savršeno pristajanje umjesto besmislene usporedbe repa

Više nije tajna da dobar seks ne ovisi o veličini. Zato je vaša veličina važna za MISTER SIZE - ali samo kako biste bili savršeno usklađeni za sljedeću ljubavnu igru. S pravom veličinom, vaš najbolji komad i ultratanki kondom čine cjelinu zbog koje u konačnici potpuno zaboravite da je uopće tu. Nema više loših osjećaja, samo odličan seks.

Lako je odrediti veličinu kondoma!

Prije nego što naručite svoje prvo pakiranje MISTER SIZE-a, prvo biste trebali saznati svoju osobnu veličinu kondoma. Za vas smo razvili tri vrlo jednostavne metode:

Tamna pruga na ambalaži

Također možete jednostavno procijeniti pravu veličinu kondoma na temelju tamne pruge na našem pakiranju, širina je različita na svakom pakiranju, analogno veličini kondoma. Ako je vaš penis u erekciji širok kao traka, onda će vam ova veličina kondoma vjerojatno odgovarati.

Saznajte više

MISTER SIZE metar – mjerite kao kod krojača kojem vjerujete

Ako radije mjerite na klasičan način, jednostavno isprintajte naš MISTER SIZE metar. Ovo izrežete i pažljivo stavite oko svog ukočenog penisa. Tada možete jednostavno očitati svoju osobnu veličinu kondoma.


Oprez: Prilikom ispisa odaberite "ništa" za podešavanje stranice kako bi se mjerna traka također ispisala u mjerilu.

Ispis sada

Condom Sizer - stručnjak za veličinu za vaš najbolji komad

Volite li više prave alate koji su napravljeni za posao? Onda je naš mjerač veličine kondoma mjerni uređaj po vašem izboru. S praktičnim alatom u formatu čekovne kartice možete odrediti svoju osobnu veličinu u tren oka i s potpunom točnošću. A od sada se ponovno možete usredotočiti na bitne stvari tijekom seksa: vruće trenutke u besprijekornoj vezi.

Više o ovome

Kao žena, naravno...

Kondomi ne moraju biti samo za muškarce. Ako se radije dobro pripremite prije spoja ili želite učiniti nešto dobro za svoju dragu, naravno, možete to i dobro izmjeriti. Najbolje je ako već imate naše praktično pakiranje uzoraka sa sobom - tako da možete odmah početi.

Sedam veličina kondoma - i jedan od njih je vaš

Jeste li već mjerili? Onda je vrijeme za vaš osobni kondom. MISTER SIZE je uz vas u sedam različitih varijanti i sada znate koja će od njih od sada biti vaš novi pratitelj. Nije važno je li vaš kondom 47 mm, 60 mm ili čak 69 mm - od sada ćete puno bolje uživati u seksu s kondomom. Stoga se odmah opremite i onda krenite na sljedeći maraton maženja na kauču ili na sljedeću avanturu.