Skip to main content

Korištenje kondoma - službeni vodič za Mister Size

Što treba uzeti u obzir pri korištenju kondoma? Kako pravilno koristiti kondom? Ovdje saznajte više o korištenju kondoma.

Prije nego počne

Kondomi Mister Size u osnovi su jednostavni za korištenje i zabavni za korištenje. Kada se pravilno koriste, pomažu u sprječavanju trudnoće i prijenosa spolno prenosivih bolesti. Za optimalnu zaštitu trebali biste znati ili odrediti odgovarajuću veličinu kondoma. Sve upute za ponovno korištenje kondoma možete pronaći na kraju ovog članka i, naravno, službeno u svakom pakiranju kondoma.

Nakon što pronađete pravi kondom, pažljivo pogledajte pojedinačno pakiranje kondoma i pazite na oštećenja. Ako je ovojnica očito oštećena, trebali biste baciti kondom. Radi vlastite sigurnosti i sigurnosti vašeg partnera, koristite samo neoštećene kondome.

Prije nego što stavite kondom, trebali biste imati punu erekciju. Ne pokušavajte staviti kondom na penis dok ne očvrsne. Ako vam je penis tvrd, možete navući kondom, i to uvijek prije prvog kontakta s partnerom, jer mala količina sperme može pobjeći i prije orgazma.

Korak po korak upute za korištenje kondoma

Stavljanje kondoma je vrlo jednostavno. Već smo detaljno opisali kako pravilno staviti kondom u dodatnom članku na blogu.

Ravno na upute

Nakon upotrebe

Ako je moguće odmah nakon orgazma, ali u svakom slučaju prije mlohavosti, trebali biste partneru potpuno izvući penis s kondomom. Radi sigurnosti, najbolje je također čvrsto držati kondom kada ga izvlačite kako biste spriječili da kondom sklizne i potencijalno izlije sjeme.

Nakon upotrebe, molimo da korišteni kondom ne bacate u WC školjku, kao ni druge predmete koji nisu WC stupovi. Inače bi vam se odvodne cijevi mogle začepiti u nekom trenutku i nitko zapravo ne želi ovu gnjavažu nakon najljepše stvari na svijetu. Kondome uvijek trebate odlagati s uobičajenim kućnim otpadom.

Najvažnije informacije prije nego što poželite koristiti kondome Mister Size

  1. Ako je potrebno dodatno podmazivanje, koristite lubrikant na bazi vode.
  2. Nemojte koristiti lubrikante na bazi ulja kao što su vazelin, mineralno ulje i krema za tijelo, jer oni mogu oslabiti kondom i uzrokovati da proizvod kasnije pokvari. To se također odnosi na neke topikalne lijekove (lijekove za lokalnu primjenu kao što su masti ili kreme) koji se nanose na penis ili vaginu. Ako niste sigurni u djelovanje lijekova koje koristite uz kondome, obratite se svom liječniku ili ljekarniku.
  3. Nemojte koristiti kondom ako je gumeni materijal ljepljiv ili lomljiv ili je pojedinačni omot očito oštećen.
  4. Ako kondom tijekom korištenja iscuri ili pukne, posjetite liječnika što je prije moguće, a najmanje unutar 72 sata.
  5. Kondomi su samo za jednokratnu upotrebu. Ponovno korišteni kondomi mogu povećati rizik od oštećenja i infekcije.
  6. Ako se pravilno koriste svaki put kada imate seks, kondomi od lateksa pomažu u sprječavanju trudnoće i smanjuju rizik od prijenosa HIV-a/AIDS-a i drugih spolno prenosivih infekcija.
  7. Nijedna kontracepcijska metoda ne može ponuditi 100% zaštitu od trudnoće ili prijenosa HIV-a i spolno prenosivih bolesti. Ako sumnjate da ste vi ili vaša partnerica trudni ili da ste bili zaraženi, odmah se obratite svom liječniku
  8. Ovaj proizvod sadrži prirodni lateks koji može izazvati alergijske reakcije uključujući anafilaktički šok. Ako ste alergični na proizvode od prirodnog lateksa, posavjetujte se s liječnikom prije uporabe.
  9. Čuvajte na hladnom i suhom mjestu izvan izravne sunčeve svjetlosti.
  10. Držati podalje od djece. Opasnost od gušenja od napuhanih ili slomljenih kondoma.
  11. Korištenje kondoma tijekom oralnog seksa povećava rizik od gušenja.
  12. Korištenje dodatnih lubrikanata tijekom analnog odnosa može smanjiti rizik od oštećenja.
  13. Kondom je medicinsko sredstvo za laike – odrasle muškarce ili žene.
  14. Svaki ozbiljan incident povezan s uređajem mora se prijaviti proizvođaču i nadležnom tijelu države članice u kojoj se nalazi korisnik i/ili pacijent.
  15. Ovi kondomi u skladu su s međunarodnim standardima ISO 4074 /EN ISO 4074.

Je li još nešto nejasno?

Imate li pitanja o korištenju kondoma Mister Size? Slobodno nas kontaktirajte putem naše kontakt forme. Također ćete pronaći odgovore na mnoga pitanja u našim često postavljanim pitanjima.

Mister Size
Više artikala

Pravilno stavite kondom - kako to učiniti a da ne budete dosadni

Čitaj SAD

Prijateljstvo+, druženje, otvorene veze i poligamija – o čemu se radi u modernim modelima veza?

Čitaj SAD

Bez obzira koliko velik ili mali - volim svoj penis

Čitaj SAD