Skip to main content

Mister Size tim

U našem obiteljskom poduzeću svi su zaposlenici potpuno predani i entuzijastični da vam pruže najbolje iskustvo korištenja kondoma. Saznajte više o ljudima koji stoje iza Mister Sizea uz pogled iza kulisa. Upoznajte naš tim.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, prijedloga ili kritika, uvijek smo vam na raspolaganju. Ozbiljno shvaćamo svaku povratnu informaciju kako bismo svaki dan poboljšali vaše iskustvo s kondomima MISTER SIZE. Za to koristite obrazac za kontakt.

Eva

Naša vizija da prikladne kondome učinimo dostupnima u sve više zemalja diljem svijeta zajedno s našim sjajnim timom - to je moja strast! Moje dobro raspoloženje obično je zarazno. Volim dobre ideje, a još više volim brzo ih provesti u djelo s timom. Kao generalni direktor osiguravam pregled i predviđanje te dobru suradnju.

Jan

Zašto postoje cipele odgovarajuće veličine, a ne kondomi? Postavio sam sebi pitanja koja si nitko drugi nije postavio. Kao osnivač internetske trgovine kondoma Vinico, kao onaj koji je suizumio brend kondoma My.Size i učinio ga poznatim u Njemačkoj te kao izumitelj Mister Size, razvijam se s kreativnošću, okom za dizajn i više od 20 godina iskustva u Kondom Business savršeno prilagođena rješenja za naše kupce u mnogim zemljama diljem svijeta.

Gunther

Volim kontakt i razmjenu s našim kupcima. Zajednički razvoj ideja i njihova zajednička realizacija svakodnevno mi predstavlja veliko zadovoljstvo. Upoznati kupce i ljude iz cijele Europe i šire, a potom brinuti o njima i razmjenjivati ideje u razini očiju, stvar mi je bliska. Savršeno se uklapam u Mister Size jer sa svojim kupcima nalazim individualna rješenja kako bi Mister Size nastavio biti uspješan. Kreativan i s neobuzdanim optimizmom, uvijek pronalazim nove entuzijastične kupce koji nastavljaju činiti Mister Size poznatim kao izvrstan kondom.

Bastian

Za Mister Size sam od početka, a s tvrtkom sam od 2013. Posao u Mister Sizeu mi, kao i kondomi, jako odgovara jer s entuzijazmom radim na novim projektima i uvijek sam u potrazi za pravim rješenjem. Sviđa mi se raznolikost različitih zadataka u Mister Sizeu, bilo da se radi o izradi web stranice, organiziranju nabave i međunarodne logistike ili podršci među odjelima u marketingu i prodaji.

Tatjana

Volim koristiti svoju kreativnost u različitim područjima tvrtke. Volim raznolike zadatke i svaki dan nove izazove. Podrška naših B2B i B2C kupaca i njihove pozitivne povratne informacije o našem proizvodu moj su najveći poticaj.

Albert Einstein je već znao...

Uspjeh dolazi kada radite ono što volite.

Bianca

Šegrti kuhaju samo kavu? Ne u e-trgovini s MISTER SIZE! Čak i kao pripravnik, bio sam u središtu stvari od prvog dana i rastao sam sa sve većim brojem zadataka. Sada kada sam završio obuku, moj fokus ostaje naša e-trgovina i marketing. Bilo s objavama na blogu, biltenima ili korisničkom službom: informiram naše B2C klijente na najbolji mogući način o MISTER SIZE-u, pravoj veličini kondoma ili najnovijim trendovima u seksu i ljubavi.

Ne zaboravi

Naravno, sve vrijedne ruke koje ovdje nisu spomenute ne bi trebale ostati nespomenute u našem timu, koje nas aktivno podržavaju i interno i eksterno te s punom predanošću za Mister Size. Bilo da su to naši partneri za marketing, poreze i što je vrlo važno, naši vrijedni zaposlenici u skladištu koji donose naše proizvode u vaš dom ili u brojne trgovine.

Vaš izravni kontakt s nama

Vinergy GmbH
Bahnhofstr. 19
78224 Singen, Njemačka

+49 (0) 7731 /832 700-33

Privatnost nam je vrlo važna