Skip to main content

5 novogodišnjih odluka za zabavnu 2023

Siječanj označava početak nove godine i kao i svi novi počeci, navodi nas da s entuzijazmom postavimo sve vrste ciljeva i odluka. Možda težimo zdravijem tijelu, planiramo se otrijezniti u siječnju, provodimo više vremena s obitelji i prijateljima ili mijenjamo karijeru. Ali jeste li znali da ugodan i zadovoljavajući seksualni život dolazi sa svim vrstama dobrobiti za fizičko i mentalno zdravlje? Dakle, ako vaš seksualni život treba poticaj, evo 5 seks pozitivnih novogodišnjih odluka za 2023.

Naučite kako se osjećati ugodnije razgovarajući o seksu

Razgovor o seksu u početku može djelovati neugodno ili nespretno - ali mogućnost otvorenijeg razgovora o seksu može doista utjecati na vaš seksualni život (na dobar način!). Naše se želje i potrebe neprestano mijenjaju, a tako i naš seksualni život. Dakle, usuditi se razgovarati sa svojim partnerom o svojim seksualnim potrebama i fantazijama koje se stalno mijenjaju može doista dati energiju vašem seksualnom životu. I ne samo to: ako imate seksualnih problema koji su vas spriječili da imate zadovoljavajući seksualni život, jedna od vaših seksualnih odluka za 2023. trebala bi biti da ih otvoreno riješite. Često zadržavanje stvari za sebe ili pokušaj skrivanja problema može stvoriti tjeskobu koja može pogoršati probleme. Dakle, taj prvi razgovor, u kombinaciji sa spoznajom da vi i vaš partner možete raditi na tome zajedno, može biti dovoljan da stvari krenu u pravom smjeru...

Upoznajte svoje tijelo

Znate li što stvarno pali vašeg partnera? Kako on ili ona voli da ih se dodiruje? Koji je pritisak ili brzina najugodniji? Jedan od načina da doista znate što je dobro u seksu je da provedete vrijeme upoznavajući svoje tijelo. Ponekad se u trenutku seksualnog užitka previše fiksiramo na krajnji rezultat - orgazam - i zaboravimo slušati svoje tijelo i odvojiti vrijeme da uživamo u svakom ugodnom trenutku i razvijemo intimnost s partnerom. Ako je briga o sebi visoko na vašem popisu prioriteta za 2023., možda bi bilo vrijedno dodati solo seks svojim seksualnim odlukama i vidjeti koliko će vam se seksualni život poboljšati.

Prestanite misliti da seks mora uključivati snošaj

Što za vas znači seks? Često imamo takav način razmišljanja da seks s partnerom uvijek mora rezultirati snošajem — što nas povremeno može spriječiti da doživimo više orgazama. Kada se osjećamo umorno ili imamo malo vremena – možda nećemo željeti imati opsežan odnos s partnerom, radije možda iskusiti oralni seks ili uzajamnu masturbaciju ili samo dodirivanje i milovanje. Ako promijenite svoj način razmišljanja i o seksu uvijek razmišljate kao o vaginalnom snošaju, često možete doživjeti znatno više seksa... bilo da se radi o brzom drkanju prije spoja za ručak ili oralnom seksu dok gledate film, mogli biste se ugodno iznenaditi. mnogo više orgazama ili intimnih trenutaka koje možete uklopiti u svoj tjedan.

Probajte novi položaj (ili dva...)

Doživljavate li uvijek seks u istom položaju, odnosno misionarskom? I seks se počinje osjećati pomalo umorno i dosadno? Možda bi jedna od vaših novogodišnjih seksualnih odluka mogla biti da redizajnirate svoj seksualni život i pronađete nove seksualne položaje koje već dugo želite isprobati. Bilo da se radi o kaubojki ili čarobnom metku, s toliko dostupnih položaja za seks, sigurno ćete pronaći onaj koji može zadovoljiti vaš ukus i ukus vašeg partnera za intenzivniji orgazam...

Pronađite pravu veličinu kondoma

Ako ne nosite kondom odgovarajuće veličine, seks može biti neugodan ili čak stresan. Možda ste zabrinuti da bi kondom mogao skliznuti ako je prevelik ili da bi vam mogao uštipnuti penis ako je premali. Čak i mala nelagoda od neprikladnih kondoma često otežava vaš orgazam. Stoga ove godine izmjerite svoj penis kako biste mogli kupiti kondom savršene veličine za zadovoljavajući orgazam. S kondomom Mister Size dostupno je sedam kondoma u različitim veličinama - kao što znamo, nije svaki penis iste veličine. Evo kako izmjeriti svoj penis:

Sada odredite veličinu kondoma

Želite li više ideja za više zabave u krevetu? Otkrijte naših 12 ideja za erotske novogodišnje odluke iz prošle godine.

Mister Size
Više artikala

Dobar seks ne mora biti savršen

Čitaj SAD

Pilula – stvarno ravnopravnost u spolovima?

Čitaj SAD

Kondomi i lubrikant: ovako seks teče kao sat

Čitaj SAD