Skip to main content

12 najboljih erotskih novogodišnjih odluka

S ovih 12 ideja možete pokrenuti svoj seksualni život u sljedećih 12 mjeseci. Samo se fokusirajte na jednu ideju mjesečno!

Evo naših 12 najboljih seksi novogodišnjih odluka za više zabave u krevetu:

  1. Još Seks za dobro jutro: Nakon dobro prospavane noći, koji je najbolji način za početak novog dana? Tako je – mali pastirski sat prije ustajanja. Ovako ćete osigurati da još mnogo dana započnete ovu godinu uzbuđeni!
  2. Redoviti seks prije spavanja: Orgazam prije spavanja osigurava i dobar san i savršen kraj dana! Ne samo da biste trebali slijediti ovu odluku ako želite bolje spavati u novoj godini, već će to unijeti više intimnosti u vaš odnos.
  3. Napokon isprobajte pravi kondom: S pravim kondomom je gotovo kao bez njega, puno više osjećate svog partnera i ne morate se brinuti hoće li kondom skliznuti.
  4. Više poljubaca: Intimnost ne počinje samo u spavaćoj sobi – odvojite više vremena i za divlja pušenja. Možda će se iz toga razviti više.
  5. Nema više izgovora: Klasični izgovori su često: „Previše sam pojeo!“, „Boli me glava!“ ili „Danas sam imao previše stresa na poslu!“ – vjerojatno ste to i sami iskusili Kada je u pitanju izbjegavanje sex, lako je naći izgovor. To su često ništa više od jadnih isprika. Razdvojite se ove godine! Više se družite sa svojim partnerom i puno češće zajedno uživajte u najljepšoj stvari na svijetu.
  6. Isprobavanje više novih stvari: Što kažete na posebnu igračku ili nekoliko eksperimenata s Kama Sutrom, na primjer? Lubrikantili masaža također mogu začiniti vaš ljubavni život. Dokaz pudinga je u jedenju – hrabro!
  7. Više se mazite: Uživajte u puno intimnijem zajedništvu sa svojim partnerom – preuzmite inicijativu! Ovo vašoj vezi može dati puno više zamaha. Ako želite više bliskosti, ne morate uvijek biti goli, lijepo je i maženje u dvoje na sofi uz lijep film.
  8. Više ljubavi prema sebi: Budite pažljiviji da vaše potrebe ne budu zanemarene. Svaki orgazam je dobar za vaše raspoloženje, stoga si ovaj užitak priuštite češće - bilo sami ili udvoje!
  9. Više komplimenata: Lijepa riječ nikad ne škodi i može vam pomoći da vratite zamah vašoj vezi. Samo jednom dnevno svom partneru dajte kompliment – isplatit će se!
  10. Naučite se skinuti: Rijetko postoji popis novogodišnjih odluka bez stavke "Više sporta". U tom slučaju možete naučiti npr. ples na šipci i tako spojiti sport i erotiku. Osim poboljšane kondicije, osiguravate i više raznolikosti u spavaćoj sobi.
  11. Romantični obrok: Jeste li ikada svom partneru pripremili ukusan obrok kao iznenađenje? Romantični ručak ne mora imati razlog, samo iznenadite partnera večerom uz svijeće, na primjer.
  12. Pospremanje ormara: I odjeća pridonosi erotičnosti u vašoj vezi, pa morate itekako krenuti, posložiti stare ljubavne ubojice i opremiti se novim donjim rubljem. Svatko tko se smatra privlačnim zrači time.

Vježbajte više, pušite manje, jedite zdravije...

Sport i zdraviji život vjerojatno su klasici kada se radi o dobrim odlukama za novu godinu. I vjerojatno ste ih sve probali barem jednom. Ali, ruku na srce – koliko ste puta zaista izdržali? Obično ne prođe ni mjesec dana dok se dobre namjere opet ne odbace. Hrana ti je kao nekada i već si opet odustao od sporta. Pa možda novogodišnje odluke nisu bile dovoljno privlačne da bi ih se držale. Možda vam se stvarno sviđaju neke od naših ideja i lakše ih se pridržavati. Odlučite li pokrenuti svoj seksualni život, povećavate šanse za uzbudljiv provod pun erotskih avantura.

Ako imate još dobrih ideja, slobodno nam se obratite. Kao i uvijek, budite sigurni i ne zaboravite svoje kondome.

Mister Size
Više artikala

Pravilno stavite kondom - kako to učiniti a da ne budete dosadni

Čitaj SAD

Prijateljstvo+, druženje, otvorene veze i poligamija – o čemu se radi u modernim modelima veza?

Čitaj SAD

Bez obzira koliko velik ili mali - volim svoj penis

Čitaj SAD