Skip to main content

Korištenje kondoma s isteklim rokom trajanja: 23 savjeta iz svakodnevnog života

Ako se pitate možete li i dalje koristiti kondome kojima je istekao rok trajanja, došli ste na pravo mjesto. Ovdje ćete saznati zašto nije dobra ideja koristiti stare kondome za seks i kako ih možete ponovno upotrijebiti umjesto toga.

Sigurni smo da ćete se iznenaditi čemu služe kondomi.

Mogu li se kondomi kojima je istekao rok trajanja koristiti za seks?

Kondomi kojima je istekao rok trajanja u osnovi su još uvijek upotrebljivi i neotrovni, bez obzira na to je li im istekao rok trajanja 1, 2, 3, 4 mjeseca ili čak i duže. Ali ne biste ih trebali koristiti za seks, jer lateks s vremenom postaje porozan.

To znači da što je kondom stariji, to je veći rizik od pucanja kondoma tijekom seksa. Stoga je bolje na vrijeme kupiti i pohraniti nove kondome u odgovarajućoj veličini kondoma kako biste spriječili kvarove kondoma.

Kako umjesto toga ponovno upotrijebiti stare kondome?

Srećom, postoji mnogo različitih načina da ponovno upotrijebite kondome kojima je istekao rok trajanja. U nastavku možete pronaći 23 najbolja životna trika i ideje.

1. Spakirajte pametne telefone, kamere i druge vodootporne stvari u kondom

Iznenada vas je uhvatila jaka kiša? Ili želite snimati cool podvodne snimke? Ili ste pozvani na borbu u vodi? Tada možete jednostavno zaštititi svoje elektroničke uređaje, torbe i putovnice s isteklim kondomom.

Jednostavno raspakirajte kondom, po potrebi obrišite lubrikant, stavite predmet u kondom i zavežite ga. Pametnim telefonom se još uvijek može upravljati.

2. Zaštitite rane i flastere od vode starim kondomima

Prljava voda ili vlaga mogu lako izazvati infekciju otvorenih rana ako dođu u kontakt s njima. S kondomom kojem je istekao rok trajanja možete brzo napraviti privremeni vodonepropusni zavoj.

Odmotajte kondom, odrežite vrh i zatim ga povucite preko zahvaćenog područja.

OPREZ: Skinite kondom što je prije moguće jer ovisno o dijelu tijela i veličini kondoma, kondom može ograničiti protok krvi.

3. Kondom za zapešće za uredsku ili kućnu upotrebu

Puno radite na računalu i boli vas zglob? Zatim možete brzo ponovno upotrijebiti svoje stare kondome kao naslon za zapešća.

Jednostavno napunite kondom vodom ili pijeskom, zavežite ga i stavite ispod zapešća.

4. Kondomi kojima je istekao rok trajanja kao stresna lopta za opuštanje

Jeste li pod velikim stresom jer vam kupci, kolege, obitelj, prijatelji ili poznanici vole ići na živce? Zatim napravite kuglicu od stresa s kondomima kojima je istekao rok trajanja.

Otvorite kondom, napunite ga pijeskom ili sličnim materijalom i zavežite. Možete čak i obojiti svoju novu loptu za stres ako želite.

5. Krema za cipele kako bi vaše cipele imale gumeni sjaj

Vaše kožne cipele ili sandale su bez sjaja i hitno vam je potreban sjaj prije sljedećeg događaja? Zatim brzo raspakirajte kondom i protrljajte cipele. Gel za podmazivanje osigurava prirodan i dugotrajan sjaj.

6. Iskoristite stare kondome kao gumicu

Plastičnu vrećicu treba zatvoriti ili nekoliko stvari spojiti, a nemate gumice kod kuće? Nema problema! Jednostavno izvadite stari kondom, uklonite gel za podmazivanje ako je potrebno i zatim ga izrežite na male trake.

Nakon toga možete koristiti gumice kondoma kao normalne gumice.

7. Otvorite zaglavljene čepove s isteklim kondomima

Imate staklenku ili drugu posudu s poklopcem na odvrtanje koju jednostavno ne možete otvoriti? S kondomom kojem je istekao rok trajanja sigurno radi.

Raspakirajte kondom, po potrebi obrišite lubrikant i zatim stavite kondom na poklopac. Dodatni otpor jamči da možete otvoriti spremnik.

8. Kondomi za višekratnu upotrebu i oblozi za led

Također možete napraviti prekrasne rashladne jastučiće za višekratnu upotrebu i vrećice leda od vaših kondoma kojima je istekao rok trajanja. Možete ih koristiti za hlađenje ozljeda ili hrane u pokretu.

Kondom jednostavno napunite hladnom vodom, zavežite u čvor i, ovisno o tome koliko želite da bude hladan i čvrst, stavite ga u zamrzivač na nekoliko minuta ili sati.

9. Istekli kondomi kao vodootporna čarapa ili rukavica

Ne da vam se smočiti noge ili morate posegnuti u tekućinu koju radije ne biste dirali bez rukavica? Onda izvadite kondome! Možete ih samo navući preko stopala ili ruke.

PAŽNJA: Pazite da se ne poskliznete zbog lubrikanta i ostavite kondom na nogama ili rukama što je moguće kraće. Ovisno o veličini kondoma, kondom može ometati protok krvi.

10. Ponovno upotrijebite kondome kojima je istekao rok trajanja kao zamjenu za vrećice za zamrzavanje

Ostatke hrane ili drugih stvari treba transportirati ili pospremiti, a nemate vrećicu ili vrećicu za zamrzavanje pri ruci? Tada jednostavno možete ponovno upotrijebiti jedan od kondoma kojima je istekao rok trajanja. Jednostavno napunite kondom, zavežite ga i pospremite.

11. Koristite stare kondome kao hitnu bocu za piće dok ste u pokretu

Jeste li u hitnoj situaciji ili vam je hitno potreban način transporta pitke vode iz drugih razloga? Tada su vaši stari kondomi savršeni partneri. Jednostavno napunite vodom i zavežite. Za dodatnu zaštitu, kondom možete staviti u deblju čarapu za dodatno punjenje.

12. Zapaliti vatru s isteklim kondomima

Nalazite se u hitnoj situaciji i morate založiti vatru? Ovaj life hack će vam pomoći sve dok sunce sja. Napunite kondom s puno vode iz obližnje vodene površine ili s puno snijega koji trebate otopiti i zavežite ga.

Zatim položite slamu, suhu travu ili neki drugi prah i razdvojite napunjeni kondom sa strane. To bi vam trebalo dati prilično ravnu površinu na vrhu i ispupčenje na dnu. Dok sunce sija kroz leću, ono se fokusira i zapali vaš žar.

13. Korištenje starih kondoma za kuhanje

Također možete koristiti svoje stare kondome za kuhanje. Doduše, prilično čudna ideja, ali izvediva. Ako govorite japanski, postoji čak i kuharica za kondome koju možete kupiti.

14. Ponovno upotrijebite kondome kojima je istekao rok trajanja kao ukrase za zabave i balone

Bez zabavnih dekoracija i balona, svaka je zabava automatski upola manja. Ako ne želite potrošiti dodatni novac, možete koristiti kondome za izradu zabavnih ukrasa.

Dignite ih u zrak, obojite ih, napunite ih ili ih upotrijebite na druge načine. Vaša kreativnost je jedina granica.

15. Koristite svoje stare kondome kao graničnike

Želite spriječiti lupanje vrata zbog propuha ili njihovo lupanje o zidove? Tada možete ponovno upotrijebiti svoje stare kondome kao graničnike za vrata. Jednostavno napunite kondom pijeskom ili zemljom, zavežite ga i stavite ispred ili iza vrata.

Ako u nekom trenutku ne drži kako treba, možete oprati prašinu i opet je kao nov.

16. Kondomi kojima je istekao rok trajanja kao uteg za papir

Naravno, možete koristiti kamen ili neki drugi skupi uteg za papir, ali uteg za papir s kondomom puno je smješniji i jeftiniji.

Operite lubrikant kondoma, napunite ga pijeskom, zemljom, kamenčićima ili drugim materijalom, zavežite i gotovi ste.

17. Smiješne kockice leda s tvojim isteklim kondomima

Želite li iznenaditi svoje goste nečim vrlo posebnim, ledene kockice kondoma zabavna su i originalna ideja. Sve što trebate su prazne role toaletnog papira, kondomi kojima je istekao rok trajanja, voda i zamrzivač.

  1. Postavite rolice tako da otvor bude na stolu ili okrenut prema vama.
  2. Zatim izvadite kondome i odmotajte ih malo dalje od visine toaletnog papira.
  3. Zatim objesite kondome zatvorenom stranom prema dolje u rolu toaletnog papira i rastegnite kondom preko role.
  4. Sada ga treba učvrstiti na takav način da ga možete napuniti vodom
  5. Nakon što ste kondome napunili vodom, stavite ih u zamrzivač na nekoliko sati
  6. Kada su kockice leda skroz tvrde, možete ih izvaditi iz rolice, na sekundu pustiti pod toplom vodom, a zatim samo skinuti kondom

Gotov si.

18. Ponovno upotrijebite stare kondome za uklanjanje kamenca

Voda više ne teče pravilno iz slavine ili glave tuša ili prska na sve strane? Zatim je vrijeme za uklanjanje kamenca. No, ako ne želite ili nemate mogućnosti rastaviti cijelu slavinu, možete ju dekalcificirati i kondomima.

Da biste to učinili, jednostavno napunite kondom s malo vode, octa ili limunske kiseline i zatim povucite kondom preko slavine. Sada pričvrstite s nekoliko gumica i pustite da djeluje. Što je jači vaš ocat, to ga više trebate razrijediti kako ne biste zaprljali pribor.

19. Korištenje isteklih kondoma kao praćke

Također možete lako napraviti praktičnu praćku od kondoma kojima je istekao rok trajanja. Sve što trebate je kondom, papirnata čašica i nož ili škare.

Prvo raspakirate kondom i navučete ga preko otvora papirnate čašice. Zatim okrenite šalicu naopako i nožem ili škarama odrežite dno. Gotov si.

Sada možete baciti svoje projektile kroz otvor na kondomu, zatim držite papirnatu čašicu i kondom dok drugom rukom izvlačite kondom.

20. Istekle kondome ponovno koristite kao gumice za kosu

Ako imate dugu kosu i nemate pri ruci gumicu za kosu, možete ponovno upotrijebiti stari kondom da brzo napravite gumicu za kosu. Odmotajte kondom, potpuno ga odmotajte i odrežite prsten na otvoru kondoma.

Već imate gumicu za kosu kojom oblikujete kosu.

21. Koristite staru gumu kao zamjenu za poklopac

Postoje 2 varijante za ovaj kondom lifehack. 1. varijanta je da uzmete kondom i jednostavno ga navučete preko otvora posude da ništa ne uđe u posudu.

Za 2. varijantu napušite kondom, zatim ga stavite na otvor, drugom rukom čvrsto pritisnite kondom i istovremeno ispustite zrak. To će omogućiti kondomu da se zatvori oko otvora spremnika.

22. Ponovno koristite kondome kao premaz protiv klizanja

Ovaj hack funkcionira gotovo kao druga varijanta prethodnog trika. Najprije raspakirate kondom, odmotate ga i oslobodite lubrikanta. Zatim ga dignete u zrak i pritisnete z. B. Stavite čašu na to dok ponovno ispuštate zrak. Ovo povlači kondom oko dna čaše i osigurava da više ne može skliznuti.

23. Napravite DIY patuljke od kondoma kao stare kondome

Uz ovaj trik za preradu starih kondoma možete napraviti prekrasne ukrase za svoj dom. Evo što vam je potrebno:

  • kondom
  • Beton za izradu i gnječenje
  • Lijevak (može se napraviti od papira)
  • kopče i/ili užad
  • Boje

A ovako gradite svog patuljka od kondoma:

  1. Odmotajte kondom i odmotajte ga
  2. Uzmi svoj lijevak i napuni kondom craft betonom
  3. Zavežite kondom i fiksirajte čvor kopčom ili špagom iznad kondoma kako biste dobili šiljasti oblik
  4. Pustite beton da očvrsne najmanje 24 sata
  5. Izvadite kondom iz betona
  6. Koristite glinu za modeliranje da nastavite modelirati patuljka. učiniti z. B. nos, pompon za šešir, itd.
  7. Obojite gnoma po svom ukusu

Kada se boja osuši, pixy možete postaviti u svoj dom ili vrt. Ovdje možete pronaći video upute iz Oriona.

Zaključak – Ponovno upotrijebite stare kondome kojima je istekao rok trajanja

Kondomi su nevjerojatno svestrani pomoćnici s kojima se možete zabaviti i izvan spavaće sobe. Izbjegavajte korištenje kondoma kojima je istekao rok trajanja tijekom seksa jer postaju porozni i lako se mogu potrgati i puknuti.

Dakle, nakon što im istekne, svakako biste trebali kupiti nove kondome odgovarajuće veličine kako biste spriječili bušenje kondoma, a zatim upotrijebite stare gume negdje drugdje.

Jeste li znali da 88% svih muškaraca koristi pogrešnu veličinu kondoma? Ako još ne znate svoj, evo kako pronaći svoju savršenu veličinu kondoma u 4 laka koraka.

Mister Size
Više artikala

Iskoristite to više - sa seksualnim fantazijama u vašem osobnom mentalnom kinu

Čitaj SAD

Jedan kao nitko drugi – što su različiti oblici penisa

Čitaj SAD

Imaju li ljudi danas manje seksa?

Čitaj SAD