Skip to main content

Pokrenuto u Velikoj Britaniji i nova engleska web stranica

Drago nam je što je Pasante Healthcare započeo prodaju kao distributer za Veliku Britaniju i dostupan je svim trgovcima u Velikoj Britaniji. Time je pokrenuta engleska web stranica kao informativno-prodajna platforma za MISTER SIZE na otoku. Sada otkrijte našu novu web stranicu i sve informacije koje trebate o mogućnostima kupnje na www.mistersize.co.uk.

kondoma u Velikoj Britaniji

Iako ponekad možete besplatno dobiti kondome od NHS-a u Ujedinjenom Kraljevstvu, ovo su standardni kondomi. Uz Mister Size imate izbor između 7 veličina kondoma i dobit ćete svoj savršeno pristajajući kondom. Osim toga, Mister Size je posebno tanak i stoga djeluje kao pravi, ali jednako siguran kao i standardni kondom. Savršena veličina može ga čak učiniti sigurnijim jer više ne sklizne ako je kondom prevelik. Ako vam je kondom premali, steže penis, osjećate se manje i kondom se lakše trga. Stoga se isplati koristiti kondome Mister Size, osjetit ćete razliku.

Gdje kupiti Mister Size

Na početku Mister Sizea u Velikoj Britaniji bit će prisutne sljedeće trgovine:

Kontakt za trgovce

Vi ste trgovac u Velikoj Britaniji i želite da se naši kondomi Mister Size isporuče bez carine i brzo. Zatim izravno kontaktirajte našeg prodajnog partnera za Veliku Britaniju:

Pasante Healthcare Limited
21 Commerce Way
Lancing
West Sussex BN15 8TA
Velika Britanija
Telefon: +44 (0)1903 753844
sales(at)pasantehealthcare(dot)com
www.pasantehealthcare.com

Mister Size
Više artikala

Dobar seks ne mora biti savršen

Čitaj SAD

Pilula – stvarno ravnopravnost u spolovima?

Čitaj SAD

Kondomi i lubrikant: ovako seks teče kao sat

Čitaj SAD