Skip to main content

Mister Size talijanska web stranica na mreži

Kondome Mister Size također možete kupiti u sve više trgovina u Italiji, zbog čega našu ponudu sada dopunjujemo talijanskom web stranicom. Sada pročitajte sve informacije o našim kondomima i vašim lokalnim dobavljačima na talijanskom: www.mistersize.it

kondoma u Italiji

Italija, s oko 60 milijuna stanovnika, sinonim je kulture, dobre hrane i joie de vivre. Sada također možete uživati u jednostavno čistom osjećaju postavljanja kondoma u Italiji. Budući da cipele ne dolaze samo u jednoj ili dvije veličine, vaš kondom Mister Size iznimno je tanak i na dojam je pravi te dolazi u 7 različitih veličina kondoma. Dakle, vaša veličina je sigurno uključena. Osim više osjećaja tijekom seksa, ovo osigurava i optimalnu sigurnost pri korištenju kondoma, kondom vam više ne sklizne ako pristaje, a niti se ne steže. Ovako djeluje ugodan seks s kondomima MISTER SIZE!

Trgovine s Mister Size u Italiji

U Italiji već možete kupiti Mister Size u sljedećim trgovinama, između ostalog:

Informacije za trgovce

Vi ste komercijalni trgovac i zainteresirani ste za proširenje asortimana našim proizvodima. Slobodno kontaktirajte jednog od naših lokalnih veletrgovaca u Italiji ili nas kontaktirajte izravno putem naše stranice zastupnika. Tamo ćete također pronaći opsežan slikovni i marketinški materijal za izravno preuzimanje. Odaberite sada kondome Mister Size i ponudite svojim kupcima visokokvalitetan proizvod koji su kupci vrlo dobro ocijenili.

Mister Size
Više artikala

Dobar seks ne mora biti savršen

Čitaj SAD

Pilula – stvarno ravnopravnost u spolovima?

Čitaj SAD

Kondomi i lubrikant: ovako seks teče kao sat

Čitaj SAD