Skip to main content

Što se događa ako ste pogrešne veličine: 12 smiješnih priča o Djedu Mrazu

Što se događa ako uzmete krivu veličinu? Uz 12 smiješnih priča o Djedu Mrazu saznajte zašto nošenje krive veličine može dovesti do kaosa i nelagode te zašto je Mister Size kondom doista najbolji dar koji možete dobiti ovog Božića.

Prva božićna priča

Ispričat ću vam priču: prije nekoliko stoljeća, jedna od mojih vilenjakinja po imenu Mary slomila je svoje cipele s uvrnutim prstima i zaboravila uzeti rezervni par. Kako ih nije imala vremena popraviti, morala je nositi stari veliki par koji je našla zakopan u radionici. Obula je svoja mala stopala u te velike zelene papuče i hodala cijeli dan u neudobnim cipelama, spotičući se pri svakom koraku. Unatoč svim naporima, jadna Mary nije bila zadovoljna niti jednim zadatkom koji je toga dana namijenila obaviti. Od tog dana, Mary uvijek pazi da nosi pravu veličinu cipela i ima rezervni par sa sobom... za slučaj da se pokvare.

Druga božićna priča

Jednom sam naišao na ovu neobičnu malu slamnatu kućicu u malom selu u južnoj Engleskoj. Kad sam došao do podnožja snježnog dimnjaka, vidio sam dvije dječje čarape kako vise preko dimnjaka. Jedno od djece objesilo je crvenu čarapu koja je bila prevelika pa je visjela niz dimnjak - nadajući se još darova, pomislila sam u sebi. Ali dok sam se spremao uzeti dar iz svoje crvene božićne vreće, okrenuo sam se i vidio da se duga crvena čarapa zapalila! Uspio sam ugasiti vatru, ali tko zna što bi se moglo dogoditi da mene nije bilo? Od tog dana nastojim podsjetiti ljude da objese čarape u odgovarajućoj veličini kako bi izbjegli bilo kakva neugodna iznenađenja koja mogu proizaći iz predugih čarapa.

Treća Božićna priča

Prošlog Božića vilenjaci su dali toliko darova da sam se morao brinuti kako ih sve dostaviti. Da uštedim vrijeme, odlučio sam strpati sve darove u svoju već gotovu žutu vreću srednje veličine. Bio je to težak posao i ja sam stenjao i borio se trpati sve više darova u svoju vreću. Mislio sam da je uspjelo i bio sam prilično zadovoljan sobom sve dok nisam počeo raznositi darove i vreća se poderala... a darovi su se prosuli na sve strane. Danas uvijek pazim da mi vilenjaci daju pravu veličinu za moju vreću.

Četvrta Božićna priča

Jednom davno, na Badnjak sam se spremao napustiti svoju radionicu. Darovi su bili na saonicama, sobovi su jeli i posuti čarobnom vilinskom prašinom, a ja sam bio u svom velikom crvenom odijelu. Sjedio sam na svom sjedalu, držeći uzde, i htio sam krenuti kad sam začuo glasan prasak iza sebe. Okrenuo sam se i primijetio da je na mojim saonicama velika rupa. Vilenjaci su odmah stigli i donijeli naše zamjenske saonice - svi su darovi bili ponovno utovareni, sobovi su bili pričvršćeni za nove saonice - ali primijetili smo veliki problem. Sanjke su bile premale za veliku količinu darova, vreća je stalno klizila sa saonica. Tada sam shvatio važnost mojih sanjki savršene veličine i više nikada nisam mogao zamisliti da ću koristiti sanjke neodgovarajuće veličine.

Peta Božićna priča

Kad sam se spremao sletjeti na krov stare viktorijanske kuće, pogledao sam dolje i ugledao čovjeka kako sjedi sam za svojim stolom, s nožem i vilicom u ruci - spreman jesti svoju božićnu večeru. Gledajući bolje, primijetio sam da je kapa Djeda Mraza koju je nedavno dobio, a koju je sada stavio na glavu, bila prevelika i da mu je kliznula preko očiju, sprječavajući ga da jede hranu. O kako sam uživao! Pokušao je jesti svoju božićnu večeru zavezanih očiju. Ho Ho Ho!

Šesta Božićna priča

Jeste li čuli kako sam jednom zapeo u dimnjaku? Pojela sam previše slatkih slatkiša i moj veliki okrugli trbuh bio je prevelik da bi stao u dimnjak - osjećala sam se kao da ću puknuti. Brada mi je bila crna, imao sam čađu po sebi, a i nos me je svrbio. Od tog trenutka uvijek se podsjećam da je spuštanje niz dimnjak pogrešne veličine užasno neugodno - ne razlikuje se puno od nošenja kondoma pogrešne veličine.

Sedma Božićna priča

Jesam li ti ikada rekao kako sam bio u robnoj kući? Moja se pomoćnica javila da je bolesna i zamoljena sam da je zamijenim. Dućan je bio prekrasno osvijetljen svjetlucavim božićnim lampicama i svi su bili jako sretni i bučni dok su mi djeca mogla sjediti u krilu i govoriti mi što žele za Božić. Dok mi je otac stavljao svoje dijete u krilo, podigao sam pogled i primijetio da je njegov zeleni božićni džemper bio premali da bi pokazao njegov trbuh - izgledao je užasno tijesno. Zahihotala sam se u sebi, zatresla svoj veliki okrugli trbuščić i pitala klinca trebam li njegovom tati poslati božićni džemper koji mi stvarno pristaje? Nadamo se da je to jedino što nije u redu ovog Božića! Ho Ho Ho

Osma Božićna priča

Jednog Božića vilenjaci i ja bili smo u radionici i zamatali preostale božićne darove koje je trebalo isporučiti sljedeći dan kada smo iznenada čuli kako je jedan od vilenjaka počeo frustrirano vrištati. Kad smo potrčali vidjeti što se događa, vidjeli smo četvrtastu kutiju na stolu sa samo vrlo malim komadom papira za omatanje - papir za omatanje bio je premalen za vilenjaka. Nije dobro izmjerio poklon i pokušavao ga je omotati malim papirom. Rekao sam vilenjaku da uvijek izmjeri svoj dar prije nego zamota kako bi bio siguran da savršeno pristaje.

Deveta Božićna priča

Jednog sam Božića svjedočio obitelji koja je pokušavala ugurati ono što su mislili da je purica savršene veličine u premalu pećnicu. Mislili su da mogu, pa su gurnuli i zgnječili ovu puricu u pećnici - ali je li pristajala? Vrata bi se zatvorila, ali purica je bila tako izgnječena da se nije htjela dobro skuhati, curila je sok i uništavala božićnu večeru. Moral priče? Uvijek se pripremajte s pećnicom odgovarajuće veličine.

Deseta Božićna priča

Prije nekog vremena svjedočio sam jako glupoj pogrešci prilikom kićenja božićnog drvca. Obitelj je kupila božićno drvce srednje veličine i upravo ga je ukrašavala. Kad su izvadili svoje bajkovite lampice iz kutije i počeli ih omatati oko drvca, ubrzo su shvatili da nisu izmjerili pravu duljinu, pa se bajkovite lampice mogu omotati samo oko vrha drvca, i - gle, gle - nisu ni uključili u utičnicu jer je kabel bio prekratak! Osjećao sam se toliko loše da sam im poslao svjetla točne veličine, rekavši im da uvijek izmjere prije kupnje.

Jedanaesta Božićna priča

Sjećate se priče o čovjeku u robnoj kući koji je nosio mali božićni džemper koji mu nije pristajao? Iduće godine se isti čovjek vratio - i doveo svoje dijete sa sobom. Kupio je novi božićni džemper, ali ovaj je izgledao gore od onog koji je nosio prošle godine - bio je dva broja veći i tkanina je visila po njemu. Jadni čovjek - upravo je pogodio pravu veličinu prije kupnje i tako mu niti jedan džemper nije dobro pristajao. Odvela sam ga na odjel božićnih džempera i uvjerila se da ima pravu veličinu i da je kupio pravu veličinu - ako ne mjeriš, kako znaš koja je veličina prava?

Dvanaesta božićna pjesma

Prije mnogo vremena, moju su suprugu zamolili da održi božićni govor o svečanostima na Sjevernom polu. Za tu prigodu isplela je par crveno-bijelih čarapa kako bi joj bilo toplo i udobno. No tijekom govora njezine su čarape stalno klizile prema dolje i morala ih je uvijek iznova podizati. Mojoj ženi je bilo tako neugodno - isplela ih je jednu brojku prevelike. Tada je shvatila da nema goreg od pogrešne veličine pa uvijek dobro provjerava svoje čarape kako bi se uvjerila da savršeno stoje kada plete nove.

U dvanaest božićnih priča mogli ste vidjeti što se događa ako ste krive veličine. Otkrit ćemo vam tajnu koja će vam se činiti kao božićni dar: s kondomom Mister Size više se ne morate brinuti hoćete li nositi kondom koji vam se čini premalen i koji bi mogao puknuti u svakom trenutku ili kondom koji je previše velika i ne štiti vas u potpunosti jer bi u svakom trenutku mogla skliznuti. Uz sedam različitih veličina, zaista postoji veličina za svakoga. Kondom koji pristaje i savršene je veličine uistinu je dar za svakoga!

Pronađite pravu veličinu kondoma sada

Otkrijte sada naše različite dostupne veličine kondoma u našoj trgovini:

Ravno u dućan

Mister Size
Više artikala

Dobar seks ne mora biti savršen

Čitaj SAD

Pilula – stvarno ravnopravnost u spolovima?

Čitaj SAD

Kondomi i lubrikant: ovako seks teče kao sat

Čitaj SAD