Skip to main content

Savjeti za ljetni seks: 7 načina za senzacionalan seks ovog ljeta

Ljeto je konačno stiglo, a s njim i sunce, ljetne vrućine i vrući ljetni seks. Istraživanja pokazuju da se tijekom ljetnih mjeseci naš seksualni nagon povećava i skloni smo se više seksati. Znanstvenici tvrde da sunce povećava naše hormone dobrog osjećaja dopamin i serotonin, kao i razinu testosterona - zbog čega se osjećamo sretnije i napaljenije.

Ako vam je već vruće i znojite se, možda više ne razmišljate o seksu, ali to vas ne bi trebalo spriječiti u senzacionalnom seksu. Iako vrijeme nije jedina stvar koja nam podiže temperaturu, evo 7 ljetnih savjeta za seks koji će vam pomoći da uživate u senzacionalnom seksu ovog ljeta.

Savjet za ljetni seks 1: Isprobajte seks pod tušem

Seks pod tušem je savršen način da se ohladite (ili zagrijete) kada je vruće. Nije ni čudo da je seks pod tušem jedan od naših apsolutnih favorita, jer ima toliko različitih senzacija koje možete dodati svom seksualnom iskustvu. Bilo da radije puštate vodu da vam curi niz leđa, pojačate senzualni dodir dok se pjenite, koristite glavu tuša za uzajamnu stimulaciju ili započnete s predigrom pod tušem prije nego što je završite kasnije u spavaćoj sobi - seks pod tušem je obavezan na vrhu našeg popisa opcija za senzacionalan ljetni seks.

Ljetni sex savjet 2: Rashladite se kockicama leda

Ako tijekom oralnog seksa niste koristili kockice leda, onda ste propustili vrlo poseban trik. Ne samo da se kockice leda polako tope u vašim ustima i pomažu vam rashladiti, već osjećaj hladnoće kockice leda u kombinaciji s toplinom vaših usta i usana povećava zadovoljstvo u genitalijama vašeg partnera. Također možete uzeti kockicu leda i njome utrljati erogene zone, npr. B. na unutarnjoj strani bedara ili na vratu kako biste doživjeli ultimativnu predigru. Ako želite ići korak dalje, možete koristiti i povez za oči kako biste povećali uzbuđenje kockica leda. Dakle, sljedeći put kad osjetite da temperatura raste, uzmite kockice leda i dajte svom partneru da se naježi.

Savjet za ljetni seks 3: Držite svoje seksualne igračke hladnima

Još jedan od naših omiljenih načina da se rashladimo tijekom toplinskog vala je napuniti posudu ledeno hladnom vodom (možete dodati i nekoliko kockica leda) i pustiti da se vaša staklena ili metalna igračka za seks neko vrijeme ohladi u njoj. Možete ga staviti i u hladnjak na 10-ak minuta da se ohladi prije upotrebe. Hladnoća seksualne igračke dok prodire u vašeg partnera (ili vas same) pružit će uzbudljive osjećaje i trnci orgazam.

Savjet za ljetni seks 4: Koristite hladnu hranu

Uzmite omiljeni sladoled ili ohlađeni šlag i premažite partnerovo tijelo. Kada osjećaj hladnoće pogodi tijelo, svom partneru možete dati osjećaj zadovoljstva, možete mu dopustiti da osjeti toplinu vašeg daha dok ga ljubite i ližete. Žene, pazite da ne namažu sladoled ili šlag blizu vagine jer šećer može izazvati gljivične infekcije, a to nikome nije zabavno.

Savjet za ljetni seks 5: Budite kreativni

Misionarski položaj mogao bi vam se činiti previše "vrućim i znojnim" na vrući ljetni dan - imati dva tijela jedno na drugom samo stvara više tjelesne topline. Pa je možda vrijeme da isprobate neke nove položaje koji uključuju manje fizičkog kontakta. Obrnuta kaubojka (gdje je žena na vrhu, ali je okrenuta prema partnerovim stopalima) i doggy style (gdje se jedan partner saginje, a drugi ga uzima straga) mogu biti dva alternativna položaja koja biste mogli isprobati ovog ljeta.

Savjet za ljetni seks 6: Osjetite hladan povjetarac

Možda zvuči jednostavno, ali ima nečeg zadovoljavajućeg u osjećaju hladnog povjetarca na koži kada se osjećate uzbuđeno. Što može biti ljepše nego rashladiti se na velikoj vrućini dok se seksate? Bilo da imate veliko dvorište ili se možete počastiti osamljenim mjestom na otvorenom, vidjet ćete da hladan zrak poboljšava seksualno iskustvo. Ako ne možete imati seks vani, možete umjesto toga otvoriti prozor i udahnuti svježeg zraka unutra.

Savjet za ljetni seks 7: Koristite kondome

Ako planirate ljetnu romansu, možda je primamljivo preskočiti kondome i otići na spoj bez sedla, ali liječenje spolno prenosive infekcije ili rizika od trudnoće sigurno nije način na koji želite završiti ljeto. S našim ultra-tankim kondomima i savršenom veličinom, imate prednost osjećaja da gotovo uopće ne nosite kondom, ali uz dodatni bonus bez neugodnih iznenađenja.

Kupi kondome sada

Mister Size
Više artikala

Dobar seks ne mora biti savršen

Čitaj SAD

Pilula – stvarno ravnopravnost u spolovima?

Čitaj SAD

Kondomi i lubrikant: ovako seks teče kao sat

Čitaj SAD