Skip to main content

12 najboljih savjeta za spojeve za ljeto

Ljeto je najbolje vrijeme za flert. Dani su duži, noći kraće i ljudi su općenito opušteniji i uzbuđeniji. Dakle, ako tražite flert onda ste na pravom mjestu. U ovom ćemo članku s vama podijeliti 12 najboljih savjeta za spojeve za ljeto. Uz ove savjete zajamčeno ćete uspjeti i dobro se zabaviti.

Bilo samac ili u trajnoj zajednici

Na prvi pogled, naši savjeti za flert za ljeto mogu se činiti zanimljivima uglavnom samcima koji su u potrazi za novim poznanstvom, no oni mogu dobro doći i parovima. Vaš partner će također biti sretan ako iskoristite neke od savjeta i malo koketirate s njim, to će vaš odnos održati svježim i uzbudljivim:

  1. Prava odjeća: Haljina za ljeto i casual, ali pazite da ne bude previše otkrivajuća.
  2. Osmijeh i kontakt očima: Često se smiješite i održavajte kontakt očima dok s nekim razgovarate.
  3. Govor tijela: Obratite pažnju na govor tijela i pokušajte djelovati otvoreno i prijateljski. Pokažite koliko vam je ljeto veselo.
  4. Razgovor: Neka razgovor bude živ i zanimljiv, ali izbjegavajte otkrivanje previše o sebi ili samo pričanje o sebi.
  5. Pokažite interes: Pokažite interes za drugu osobu i pitajte je o njenim hobijima i interesima.
  6. Komplimenti: Pohvalite drugu osobu, ali pazite da ne pretjerate.
  7. Humor: Budite duhoviti i pokušajte nasmijati drugu osobu.
  8. Isprobajte nešto novo: Jeste li oduvijek željeli voziti quad ili isprobati neki novi sport? Isprobavanje novih stvari kao što su sportski ili akcijski događaji odličan su način za sklapanje novih prijateljstava! Ovdje često možete lako pronaći priliku za mali flert.
  9. Ostanite vjerni sebi: Važno je da uvijek ostanete svoji i da se ne pretvarate. Nitko ne voli hvalisavce ili lažljivce. Budite iskreni i autentični, a s pravom osobom obično ćete sami dobro razgovarati.
  10. Upamtite: Predstavite se svojim imenom, tako stvarate oblik bliskosti i povjerenja i niste bilo tko. Osim toga, možda će vas pamtiti i iz toga će proizaći više.
  11. Otvorite oči: Iskoristite ljeto i držite oči otvorene na putu i upoznajte nove zanimljive ljude za flert. Samo pokušajte uspostaviti kontakt očima, jer često je dubok pogled nakon kojeg slijedi osmijeh dovoljan da skrenete pozornost na sebe. Istraživanja su pokazala da biste trebali održavati kontakt očima najmanje 2 sekunde kako bi druga osoba mogla razumjeti vaše namjere.
  12. Nemojte klonuti duhom: Čak i ako ne uspije, nemojte klonuti duhom. Flert je igra i ne mora se odmah pretvoriti u ljubav. Neće svaki pokušaj biti izravan pogodak. Zato ne dopustite da vam pokvari dobro raspoloženje i uživajte u ljetu.

Uz naše savjete sigurno ćete lako prebroditi flert ljeto. Ali uvijek imajte na umu: ako želite produbiti poznanstvo, uvijek pazite na svoju sigurnost i ne zaboravite uvijek imati prave kondome sa sobom.

Kupi kondome sada

Mister Size
Više artikala

Dobar seks ne mora biti savršen

Čitaj SAD

Pilula - stvarno pravi put do ravnopravnosti u seksu?

Čitaj SAD

Kondomi i lubrikant – tako seks teče kao podmazan

Čitaj SAD