Skip to main content

"Zahvaljujući pravoj veličini, konačno sam povratio potrebno samopouzdanje u krevetu. Hvala Mister Size." - Fabio M. -29 godina iz Berlina

Online trgovina

Želite li napokon isprobati MISTER SIZE ili trebate napuniti zalihe kondoma nakon stvarno lijepih nekoliko sati? Onda je najbolje naručiti izravno online ovdje putem naše partnerske trgovine. Tako ćete uskoro biti dobro pripremljeni da se bezbrižno prepustite sljedećem prekrasnom malom satu.

Proizvodi

Još uvijek tražite svoju veličinu?

Odredite svoju individualnu veličinu kondoma pomoću naše odmah dostupne mjerne trake!

Preuzmite mjerač trake

Naši testni paketi za testere proizvoda

Za vas smo razvili naša 3 testna paketa za jednostavno određivanje veličine kondoma u tri varijante - tanak za uži penis, srednji za penis prosječne širine i širok za sve muškarce s posebno širokim penisom. MISTER SIZE testna pakiranja od 3 dostupna su samo u odabranim trgovinama:

Više Mister Size proizvoda

Mister Size Bio Gleitgel

MISTER SIZE organski lubrikant

Otkrijte sada - organski lubrikant na bazi vode tvrtke Mister Size ide savršeno uz kondom, baš kao što kondom ide uz vas.

MISTER SIZE Supplement for active men

Otkrijte sada MISTER SIZE dodatak za aktivne muškarce. Dodatak prehrani s L-argininom, L-citrulinom, cinkom, macom i taurinom.

Werbekondome in verschiedenen individuellen Designs

Kondomi u vlastitom dizajnu kao promotivni pokloni

Mister Size sada je dostupan i kao promotivni kondom. Za B2B kupce kondomi su izvanredni, neobični promotivni darovi s visokom vrijednošću pamćenja, no privatni kupci također mogu imati koristi od izvanredne ideje za dar s individualnim dizajnom.

Uštedite online pri kupnji kondoma – putem promocija i većih narudžbi

Najbolje je redovito posjećivati naše akcije - jer ovdje uz natjecanja i događanja uvijek postoje sjajne akcije s popustima. S ovime možete sklopiti jednu ili drugu pogodbu i zatim imati praktične zalihe za sljedećih nekoliko tjedana ili mjeseci.

Isplate se i veće narudžbe jer možete uštedjeti malo više s našim paketima vrijednosti. A ako sigurno znate svoju veličinu kondoma, nema ništa loše u tome da napravite rezerve za budućnost.