Skip to main content

Nema polovičnih mjera - četiri osnovna principa MISTER SIZE-a

Mi kao tim u potpunosti podržavamo MISTER SIZE jer nam je dosta kontracepcijskih metoda koje su sasvim u redu. Tu ne može biti kompromisa – jednostavno sve mora biti kako treba. Jedino tako možete bezbrižno doživjeti sreću najintimnijih trenutaka i uživati u zajedničkom vremenu u svom intenzitetu. Kako bi sve ovo bilo moguće, svaki korak u MISTER SIZE-u temelji se na naša četiri osnovna načela.

MISTER SIZE Princip individualnosti

Pojedinačno


Ne postoje opća rješenja kada je u pitanju seks. Svatko je drugačiji i to je apsolutno divno. Zato kod nas standard ne dolazi u obzir – za nas ste vi vrhunac. Vaš ljubavni život je jedinstven. Tako dobivate i svog idealnog suputnika: kondom koji vam stvarno pristaje. Nije šivan po mjeri (još), ali smo prokleto blizu. To ćete odmah osjetiti.

MISTER SIZE Principle Feeling

Pravi osjećaj


Kad je seks u pitanju, osjećaj je bit i kraj svega - na kraju krajeva, želite uživati u nekoliko lijepih zajedničkih trenutaka i potpuno se predati jedno drugome. Naravno, kondom kao prijatelj, drug, suputnik u krevetu ne smije smetati ni pod kojim okolnostima. Zato smo naše kondome MISTER SIZE toliko optimizirali da ih gotovo nećete osjetiti. S pravom veličinom, idealnim pristajanjem i debljinom stjenke od 0,05 mm, tijekom seksa između vas je samo sloj tanak poput oblatne. Tako možete uživati u potpunom osjećaju.

MISTER SIZE Princip kvalitete

Kvalitetno puna


Kad je riječ o prevenciji i zaštiti, rijetko se daje druga prilika. Dakle, sve mora odgovarati u svakom trenutku. Pogreške su tabu. Kako bismo vam ovdje ponudili punu pouzdanost, naši kondomi su certificirani i podliježu pažljivom testiranju. Za nas je prvoklasna kvaliteta apsolutni minimalni zahtjev - na kraju krajeva, ne samo veličina, već i sve ostalo mora odgovarati.

MISTER SIZE Princip sigurnosti

Siguran


Strah i briga tijekom seksa su nepotrebni ubojice zadovoljstva i stoga nam apsolutno ne idu. Zato MISTER SIZE ne samo da osigurava dobar osjećaj, već i maksimalnu sigurnost. Zbog osobne veličine i optimalnog kroja, sve stoji točno kako treba. Nema nedostataka - samo pouzdana zaštita za najljepše sate zajedno.