Skip to main content

Veličine kondoma u drogeriji - Mister Size sada je dostupan u Mülleru

Revolucija u polici s kondomima

Bi li itko pomislio kupiti premale cipele ili preširoke hlače? Svakako ne: odjeća mora pristajati. No, upravo je muški najbolji komad često uz krivu veličinu odjeće. Iz jednostavnog razloga što su kondomi u drogerijama obično dostupni samo u dvije različite veličine. Gumice koje ne pristaju kako treba ne samo da utječu na zaštitu, već i kvare zabavu.

Dok su naši kondomi već neko vrijeme dostupni u ljekarnama, sada će se prvi put naći na policama diljem zemlje od kraja ožujka 2022.: lanac drogerija Müller ovdje igra pionirsku ulogu i sada nudi Mister Size u svih 650 komada. njemački ogranci.

Tamnoplava pruga na pakiranju pokazuje širinu penisa tako da muškarci (ili žene) zaista odaberu pravi kondom među naših 7 veličina kondoma. Ako još uvijek niste sasvim sigurni, možete uzeti jednu od više od 30.000 besplatnih mjernih traka koje vise na policama s kondomima u Müller trgovinama i izmjeriti ih kod kuće. Mnogi kupci vjerojatno su već upoznati s principom praktičnih papirnatih mjernih traka za ponijeti iz velikog švedskog lanca trgovina namještajem, a na sličan način sada radi i kod Mister Size. Alternativno, u poslovnicama Müllera dostupni su novi testni setovi Mister Size s tri različite veličine kondoma, koji se mogu praktično testirati kod kuće.

Drago nam je što je Mister Size dospio u drogerije i stoga ga je još lakše pronaći. Mnogi će parovi sigurno imati iskustvo koje otvara oči. Poslovično "sjedi, pristaje, klati se i ima zraka" stvar je prošlosti uz Mister Size.

Dostupno u trgovini i online

Osim što su dostupni u 650 poslovnica Müllera u Njemačkoj, kondome Mister Size sada možete naručiti i u Müller online trgovini i dostaviti ih u poslovnicu ili na kućnu adresu.

Mister Size
Više artikala

Pravilno stavite kondom - kako to učiniti a da ne budete dosadni

Čitaj SAD

Prijateljstvo+, druženje, otvorene veze i poligamija – o čemu se radi u modernim modelima veza?

Čitaj SAD

Bez obzira koliko velik ili mali - volim svoj penis

Čitaj SAD