Skip to main content

Naši kondomi sada su dostupni iu Španjolskoj

Tražite kondome u Španjolskoj. Otkrijte sada naše prve trgovine s Mister Size u asortimanu na našoj novoj španjolskoj web stranici: www.mistersize.es

kondoma u Španjolskoj

Španjolska je sinonim za svoj temperament i mediteranski joie de vivre. Standardni kondomi, koji dolaze samo u jednoj ili dvije veličine, tu baš i ne stanu. Sada uživajte u potpuno bezbrižnom seksu s kondomima u Španjolskoj uz Mister Size. Uz naših 7 veličina kondoma i posebno tanku debljinu stijenke Mister Size, imate osjećaj punine i možete jednostavno uživati u spolnom odnosu. Kondomi MISTER SIZE izrađeni su od visokokvalitetnog prirodnog gumenog lateksa i zadovoljavaju sve standarde kvalitete medicinskog proizvoda. Zbog odgovarajuće veličine pružaju još veću sigurnost jer ništa ne klizi i ne pritišće. Uvjerite se sada!

Kupite Mister Size u Španjolskoj

Trenutno možete kupiti pravi Mister Size kondom u sljedećim trgovinama:

Kontakt za trgovce

Za Iberijski poluotok, tj. za Španjolsku i Portugal, imamo prodajnog partnera izravno za vas kao lokalnog zastupnika. Ako imate bilo kakvih pitanja, obratite se našem prodajnom partneru ili izravno nama. Također smo napravili opsežnu zbirku slika, informacija i marketinških materijala dostupnih za izravno preuzimanje za trgovce, koje možete pronaći u našem prostoru za zastupnike.

Naš prodajni partner za Španjolsku i Portugal:

SAINT SUAL SL
Calle del Ecuador 12
28850 Torrejon de Ardoz, Madrid
Španjolska
+34 (0)917 42 03 13
www.saintsual.com

Mister Size
Više artikala

Pravilno stavite kondom - kako to učiniti a da ne budete dosadni

Čitaj SAD

Prijateljstvo+, druženje, otvorene veze i poligamija – o čemu se radi u modernim modelima veza?

Čitaj SAD

Bez obzira koliko velik ili mali - volim svoj penis

Čitaj SAD