Skip to main content

Mister Size u talijanskim ljekarnama

Svoje Mister Size kondome sada možete nabaviti u prvim ljekarnama u Italiji, za koje smo pridobili i prvu talijansku ljekarničku veledrogeriju. S našim veletrgovcem u ljekarni, kondomi Mister Size sada su puno lakše i brže dostupni u mnogim ljekarnama u Italiji i stoga puno brže dolaze do vas kao korisnika kondoma.

Naša prva ljekarna u Italiji

Mnogo prije nego što smo kupili prvu ljekarničku veletrgovinu u Italiji, prva ljekarna u Brunicu u Južnom Tirolu imala je naše kondome Mister Size u svom asortimanu. Ljekarna Zieglauer Farmacia naš je svjetionik na talijanskom ljekarničkom tržištu, odakle se vaša odgovarajuća veličina kondoma sada sve više širi lokalno u Italiji i dostupna vam je brzo i jednostavno.

Više informacija za krajnje kupce

Želite li Mister Size kupiti u svojoj ljekarni? Osim u mnogim ljekarnama u Njemačkoj, to je sada moguće iu Italiji. Samo pitajte u svojoj ljekarni, ili su vaši kondomi već dostupni lokalno ili ih vaš ljekarnik može naručiti za vas. Ako imate bilo kakvih pitanja, također ga možete uputiti na nas ili dati poveznicu na našu web stranicu.

Informacije za farmaceute

Ako ste farmaceut i želite naše kondome uvrstiti u naš asortiman, za vas smo sastavili posebnu stranicu sa svim informacijama, izvorima nabave i marketinškim materijalom. Ako imate bilo kakvih pitanja, možete se obratiti našem veletrgovcu u ljekarni ili nas kontaktirati izravno u bilo kojem trenutku.

Kontakt za prodaju ljekarni u Italiji:
RÖSSLER SRL
Via Giotto-Str. 23
39100 Bozen - Bolzano (Italija)

Telefon: 0039-0471-913317
Faks: 0039-0471-915054
E-pošta: info(at)roesslerpharma(dot)it

Mister Size
Više artikala

Iskoristite to više - sa seksualnim fantazijama u vašem osobnom mentalnom kinu

Čitaj SAD

Jedan kao nitko drugi – što su različiti oblici penisa

Čitaj SAD

Imaju li ljudi danas manje seksa?

Čitaj SAD