Skip to main content

Povećajte potenciju kao muškarac, tako ćete poboljšati svoju potenciju

U ovom članku ćete saznati što može dovesti do problema s erekcijom kod muškaraca i što možete učiniti ako želite ukloniti probleme s potencijom.

Stvari koje mogu dovesti do problema s potencijom

Postoje neke stvari koje mogu biti uzrok problema s muškom potencijom. Ovo uključuje:

  • Nezdrava prehrana
  • Mali sport
  • Mentalni problemi ili stres
  • lijekovi ili lijekovi
  • Pogrešna veličina kondoma
  • Ostale nezdrave navike

Kako vaša prehrana utječe na potenciju?

Prehrana igra ogromnu ulogu u našem zdravlju, dobrobiti i vašoj potenciji. Visoko prerađena, slatka i masna hrana u umjerenim količinama je u redu. Međutim, ako ovu hranu jedete često ili u velikim količinama, ona može naštetiti vašem tijelu.

Rezultat može biti pretilost, visoka razina masnoća u krvi, dijabetes melitus ili arterioskleroza. Te bolesti također mogu oštetiti vašu potenciju i dovesti do erektilne disfunkcije.

Kaže se da ova hrana povećava vašu potenciju

Dakle, ako želite poboljšati svoju potenciju, trebali biste jesti što uravnoteženije i zdravije. Koristite što je više moguće svježu, neprerađenu hranu.

Voće i povrće kao što su kupine, jabuke, citrusi, rajčice ili šparoge te orašasti plodovi, proizvodi od cjelovitih žitarica, riba i krumpir posebno se preporučuju za zdravu prehranu.

Za sljedeću hranu se kaže da posebno povećava potenciju i produljuje erekciju:

Kamenice

Kamenice su bogate cinkom. Za cink se kaže da potiče proizvodnju testosterona i tako može pospješiti libido (želju za seksom).

Češnjak

Češnjak jer utječe na protok krvi i opuštanje mišića, što može utjecati na sposobnost erekcije. To može rezultirati duljim, čvršćim erekcijama.

Ginseng

Ginseng sadrži ginsenoside, koji bi trebali otpuštati endogeni testosteron. Testosteron može povećati potenciju i želju.

Lubenica

Lubenica sadrži L-citrulin, za koji se pokazalo da povećava protok krvi, što može poboljšati erekciju.

Banane

Kalij koji sadrži može proširiti krvne žile, sniziti krvni tlak i navodno može poboljšati potenciju.

Sjemenke bundeve

Kaže se da visoka vrijednost L-arginina u sjemenkama bundeve poboljšava sportsku izvedbu do 20% i također poboljšava erekciju.

Korijen mace

Studije su već pozitivno testirale korijen Mace na njegov afrodizijački učinak, a također se koristi u tradicionalnoj naturopatiji za liječenje nedostatka libida i erektilne disfunkcije.

Purica

Pureće tamno meso može sadržavati do 300 mg taurina. Kaže se da taurin podržava atletsku izdržljivost i kardiovaskularne funkcije, što također može dovesti do veće potencije.

Dodatak prehrani za povećanje potencije

Ako želite učiniti više od zdrave prehrane, redovite tjelovježbe i smanjenja stresa, možete isprobati dodatke prehrani. Oni mogu biti koristan dodatak.

U svakom slučaju pripazite da koristite visokokvalitetne dodatke prehrani, po mogućnosti organske kvalitete i proizvedene u Njemačkoj. Budući da su zahtjevi za kvalitetom njemačkih proizvoda vrlo visoki.

Naš MISTER SIZE dodatak prehrani za aktivne muškarce proizvodi se u Njemačkoj i sadrži vrijedne sastojke kao što su maca, taurin, cink citrat, L-citrulin i L-arginin u dobro uravnoteženoj dozi.

Više o tome možete saznati ovdje

Kako vježba može pomoći vašoj potenciji

Sport bi također trebao postati sastavni dio vašeg života ako želite dugoročno povećati svoju muževnost.

Iznad svega, sportovi izdržljivosti kao što su jogging, hodanje, vožnja bicikla, veslanje, plivanje itd. ili vježbanje s utezima može pomoći u poboljšanju cirkulacije krvi i opće kondicije. Također pomažu u smanjenju stresa i promiču mentalnu izvedbu.

Osim toga, možete istrenirati mišiće dna zdjelice kako biste postigli jači orgazam i duže zadržali erekciju.

Jednostavna vježba za to je zatezanje i opuštanje PC mišića. Stegnite mišić, držite ga 3 do 10 sekundi, a zatim opustite. Ponovite ovo 10 puta zaredom. Zatim napravite kratku pauzu i ponovite ovo još 2 do 3 puta.

Ostali ubojice potencije o kojima biste trebali znati

Osim loše prehrane i premalo kretanja, postoje i psihički razlozi koji mogu naštetiti vašoj potenciji. To uključuje stres, pritisak za nastupom, nervozu, nedostatak samopouzdanja ili mentalne bolesti kao što su depresija ili izgaranje.

Ako ste pod utjecajem bilo koje od ovih točaka, možete biti fizički savršeno zdravi, možda čak i paziti na prehranu i redovito vježbati. Međutim, možda ćete i dalje imati problema s postizanjem erekcije, održavanjem erekcije ili općenito ne željeti.

Smanjenje stresa i pritiska za izvođenjem, možda čak i traženje stručne pomoći, može pomoći.

Inače, druge nezdrave navike poput nikotinai konzumacije alkohola također mogu utjecati na potenciju.

Na sreću, studije su pokazale da se erektilna disfunkcija bivših pušača s vremenom popravila.

Ako morate redovito uzimati lijekove, trebali biste pažljivo pročitati uputu o lijeku jer lijekovi također mogu uzrokovati erektilnu disfunkciju i gubitak libida.

Šteti li masturbacija mojoj potenciji?

Uglavnom, masturbacija nema negativnih učinaka na vašu potenciju. Naprotiv , slučaj je suprotan.

Redovita masturbacija može imati mnoge pozitivne učinke na tijelo u cjelini, kao i na erekciju i potenciju.

Osnovni preduvjet za to je, međutim, da masturbaciju smatrate zadovoljavajućom i lijepom i da je ne povezujete sa sramom ili da je činite iz prisile. Također ne biste trebali masturbirati neposredno prije seksa, jer iskustvo je pokazalo da to može dovesti do problema s erekcijom.

Kondomi uzrokuju probleme s erekcijom

Posljedice pogrešne veličine kondoma često se podcjenjuju. Premali kondomi ometaju dotok krvi u penis i smanjuju osjetljivost.

Oba zajedno tada mogu osigurati brži gubitak erekcije.

Stoga biste trebali odrediti i koristiti ispravnu veličinu kondoma kako biste izbjegli erektilnu disfunkciju uzrokovanu kondomima.

Liječiti erektilnu disfunkciju lijekovima?

Trebali biste razgovarati s liječnikom ako ste promijenili svoje navike, a još uvijek imate erektilnu disfunkciju kroz dulje vrijeme.

Naravno, ovo također i posebno vrijedi ako sumnjate da iza problema stoji neka bolest.

Sada postoje načini za liječenje erektilne disfunkcije, pa čak i impotencije lijekovima kada ništa drugo ne bi trebalo pomoći.

Međutim, ni pod kojim uvjetima ne biste trebali posegnuti za Viagrom ili drugim lijekovima za povećanje potencije s interneta jer je njihova prodaja bez recepta u Njemačkoj zabranjena. Stoga lijekovi koji se izdaju bez recepta za ovu svrhu predstavljaju potencijalnu opasnost i ne smiju se koristiti bez savjeta liječnika!

Zaključak o erektilnoj disfunkciji i povećanju potencije kod muškaraca

Ukratko, možemo vam reći da svoju muževnost možete osjetno poboljšati zdravom, uravnoteženom prehranom, dovoljnom tjelovježbom i smanjenjem stresa.

Izbjegavanje nikotina, alkohola i droga također može pomoći u povećanju vaše potencije.

Ako želite prirodno povećati svoju potenciju putem prehrane, možete isprobati kako dodaci prehrani kao što je MISTER SIZE Supplement For Active Men djeluju na vas.

Mister Size
Više artikala

Pravilno stavite kondom - kako to učiniti a da ne budete dosadni

Čitaj SAD

Prijateljstvo+, druženje, otvorene veze i poligamija – o čemu se radi u modernim modelima veza?

Čitaj SAD

Bez obzira koliko velik ili mali - volim svoj penis

Čitaj SAD