Skip to main content

Malo drugačija čeljust – naš Condom Sizer

Kalibar je obično precizni alat koji se koristi u mjeriteljstvu i obrtu za točna mjerenja duljina, promjera i debljina predmeta. Mnogi ljudi također imaju čeljust, koja se ponekad naziva i čeljust, u svojoj osobnoj kutiji s alatom kod kuće. Pomično mjerilo precizni je alat i nudi veću točnost od mnogih drugih mjernih instrumenata. Rukovanje je izuzetno jednostavno, samo npr. Na primjer, za promjer, gurnite čeljust zajedno oko predmeta i očitajte promjer na ljestvici.

Mi u MISTER SIZE-u koristimo se ovim jednostavnim i preciznim principom kako biste također mogli vrlo jednostavno i precizno izmjeriti veličinu kondoma i stoga smo razvili Condom Sizer. Naravno, naš mjerač veličine kondoma nema oštre rubove poput nekih čeljusti za zaštitu vašeg penisa.

Naš mjerač veličine kondoma možete jednostavno postaviti oko penisa u erekciji poput kalibra i koristiti ga za mjerenje promjera kao što biste to učinili s alatom. Budući da promjer nije isti kao veličina kondoma, ali to se obično prvo mora pretvoriti, dizajnirali smo ljestvicu izravno tako da je veličina kondoma naznačena tamo. Dakle, jednostavno izmjerite i očitajte veličinu kondoma izravno bez potrebe za računanjem.

Gdje se nabavlja mjerač kondoma?

Naš mjerač veličine kondoma dostupan je u sve više trgovina, trenutno ga možete naručiti ovdje, na primjer:

Nažalost trenutno nema na zalihama

Nažalost, CONDOM SIZER kod nas trenutno nije dostupan. Međutim, još uvijek može biti dostupan izravno kod nekih trgovaca. Alternativno, u međuvremenu upotrijebite neku od naših drugih metoda mjerenja.

Naš mjerač veličine kondoma je višenamjenski

Osim svoje stvarne svrhe olakšavanja određivanja veličine kondoma, naš mjerač veličine kondoma nudi nekoliko drugih opcija za korištenje.

Smiješni dar

Naravno, mjerač kondoma ne možete koristiti samo za sebe, to je također zabavan i neobičan poklon koji će se sigurno pamtiti.Uostalom, svatko bi trebao znati svoju veličinu kondoma kako bi bio optimalno zaštićen pri korištenju kondoma.

Strugač leda za hitne slučajeve

Naša čeljust izrađena je od čvrste plastike i može izdržati mnogo. Dakle, ako iznenada ponovno nastupi mraz i vaš automobil bude zaleđen, strugač za led može opet nedostajati, kao što je često slučaj. Iako je možda malen, u hitnim slučajevima također možete koristiti naš mjerač veličine kondoma.

Za grebanje kartica za struganje ili uklanjanje naljepnica

Ne moraju uvijek biti novčići, naš mjerač za mjerenje kondoma može se naravno koristiti i za struganje kartice za struganje. Izgrađen je dovoljno stabilan za to. Naša čvrsta plastična kartica također može pomoći s naljepnicama koje su malo čvršće. Jednostavno postavite rub na naljepnicu i gurnite da otpustite naljepnicu.

Otvarač za boce

Zahvaljujući robusnoj konstrukciji, naša se čeljust uz malo vježbe može koristiti i kao otvarač za boce. Samo isprobajte, definitivno nije savršeno, ali radi u hitnim slučajevima.

Mister Size
Više artikala

The MISTER SIZE Story - Vizija savršenog iskustva kondoma

Čitaj SAD

Odredite pravu veličinu kondoma u 4 jednostavna koraka

Čitaj SAD

Mister Size tim

Čitaj SAD