Skip to main content

Kako učiniti Valentinovo nezaboravnim

Valentinovo je pred vratima. Pripremite se za puno razgovora o ljubavi, vezama i svemu vezanom uz seks. Bilo da Valentinovo želite provesti ugodno kod kuće ili proslaviti u svom omiljenom restoranu, uvijek postoje novi načini da večer učinite posebnom. Znamo da planiranje savršenog noćnog izlaska često može djelovati zastrašujuće, stoga smo posvećeni pomoći vam da svoju noć učinite jednom za pamćenje. Sakupili smo nekoliko savjeta za vas kako da Valentinovo učinite nezaboravnim danom.

Budi spreman

Nije slučajno da se Valentinovo 14. veljače poklapa s Danom kondoma jer je to savršena prilika da se svi podsjetimo koliko je važno koristiti kondom za siguran seks. Znamo da nema ništa gore nego u tom trenutku shvatiti da vam je ponestalo pravog kondoma ili da ne nosite kondom odgovarajuće veličine. Stoga je važno biti spreman učiniti Valentinovo nezaboravnim trenutkom.

Ako je prošlo dosta vremena otkako ste izmjerili svoj penis za odgovarajuću veličinu kondoma, ili ako nikada niste mjerili i obično posežete za "običnim kondomima" i nadate se najboljem - sada je savršeno vrijeme da to učinite. Jedna veličina kondoma ne odgovara svima! Kada je riječ o nošenju kondoma, odabir pogrešne veličine može dovesti do čitavog niza problema, od klizanja preko trganja do osjećaja stezanja i neugode - a sve to može dovesti do manje nego zadovoljavajućeg seksualnog života i većeg rizika od zaraze spolno prenosivu infekciju ili trudnoću. Zato nudimo sedam različitih veličina kako biste mogli koristiti pravu veličinu kondoma za bezbrižan i siguran seksualni život. Uostalom, pravilno pristajanje kondoma ključ je izvrsnog seksualnog iskustva.

Sada odredite veličinu kondoma

Valentinovo je Dan kondoma

Godine 2009. američka AIDS Healthcare Foundation ustanovila je Dan kondoma kako bi podigla svijest o važnosti kondoma, poboljšala obrazovanje i promicala upotrebu kondoma. Akcija je namijenjena podizanju svijesti o sigurnom seksu i time suzbijanju širenja HIV-a.

Dan kondoma se stoga održava svake godine od 2009. u isto vrijeme kad i Valentinovo 14. veljače.

Pripreme za dom

Kada je riječ o nezaboravnoj večeri za Valentinovo, okruženje je ono što se računa - ne samo da stvara pravo raspoloženje, već može pretvoriti sasvim običnu večer u doista nezaboravan trenutak. Stoga razmislite po čemu želite pamtiti ovu večer i što vaš partner cijeni. Evo nekoliko najčešćih načina za stvaranje romantične večeri:

  • Na Valentinovo, pobrinite se da spavaća soba bude ugodna i opuštajuća - to može značiti prethodno pospremanje ili pospremanje rublja koje se već nakupilo na komodi.
  • Na primjer, ako znate da vaš partner ima omiljenu mirisnu svijeću, kupite je unaprijed kako bi bila spremna za romantičnu večer.
  • Držite stvari urednima: Provjerite je li sve što planirate koristiti nadohvat ruke, bilo da je to ulje za masažu, lubrikant ili kondom odgovarajuće veličine - ne želite da se romansa prekine jer tražite nešto važno.
  • Pobrinite se da nema ometanja. Držite sve telefone podalje od spavaće sobe – ne želite uroniti u vrhunski seksualni užitak, a onda vam telefon počne zvoniti. Možda imate i kućne ljubimce i trebali biste ih držati podalje od spavaće sobe - što god to bilo, unaprijed planiranje mogućih smetnji dobar je način da večer bude što nezaboravnija.

Neka bude razigrano

Strastven, požudan i zaigran - tri riječi koje bi trebale opisati svaki seksualni život. Međutim, znamo da može biti previše lako upasti u seksualnu kolotečinu koja je izgubila aspekt razigranosti. Ako se to odnosi na vaš trenutni seksualni život, možda je vrijeme da ponovno zapalite čarobnu iskru. Evo nekoliko načina kako seks za Valentinovo učiniti razigranijim.

Dodajte lubrikant

Lubrikant je jedan od najlakših načina da seks učinite razigranijim. Ne samo da sprječava seks od neugodnog osjećaja kada je dolje malo suho, već također može poboljšati različite položaje, može se koristiti zajedno sa seksualnim igračkama i kondomima te stvoriti nove i ugodne osjećaje.

Otkrijte lubrikant sada

Isprobajte nove položaje

Ako se u svom seksualnom životu osjećate kao da ste uvijek iznova u istoj poziciji, možda je vrijeme da eksperimentirate s nečim novim. Uz stotine seks položaja, bit ćete razmaženi izborom kada je u pitanju stvaranje nezaboravnih trenutaka. Ne samo da ćete iskusiti više seksualnog užitka, nego ćete se i puno više zabaviti dok manevrirate u raznim položajima i kutovima. Neki od naših omiljenih položaja su: obrnuta kaubojka, mirna lopta i položaj žlice.

Zafrkavati

Nezaboravan trenutak i zadovoljavajući seksualni život uključuje i iščekivanje i uzbuđenje koje bi trebalo prethoditi orgazmu. Zadirkivanje je jedna od najboljih tehnika predigre koju možete koristiti - ono ne samo da stvara napetost i uzbuđenje, već i povećava povezanost i intimnost te potiče međusobno eksperimentiranje s erogenim zonama drugoga. Postoji mnogo različitih načina da zadirkujete svog partnera. Ako ste novi u zadirkivanju, isprobajte ovogodišnje Valentinovo:

Započnite polaganim milovanjem i ljubljenjem partnera po vratu i promatrajte kako vaš partner reagira. Također možete koristiti povez za oči kako biste povećali uzbuđenje i iskustvo. Vaš partner tada ne zna koja ćete područja razmaziti i pun je uzbuđenja i iščekivanja. Zatim se polako pomičite niz tijelo koristeći usta, jezik i dah kako biste dodirnuli i probudili ili poškakljali različita područja i gledajte kako se vaš partner napinje dok osjeća da idete sve dublje i dublje dok se ne zatvorite iz genitalija. Ovdje možete polako početi stimulirati genitalije ustima - ako želite povećati napetost i uzbuđenje, možete stati neposredno prije nego što vaš partner postigne orgazam i probati nešto drugo neko vrijeme kako biste dodatno odgodili vrhunac i održali napetost visokom neko vrijeme duži vremenski period.

Mister Size
Više artikala

Pravilno stavite kondom - kako to učiniti a da ne budete dosadni

Čitaj SAD

Prijateljstvo+, druženje, otvorene veze i poligamija – o čemu se radi u modernim modelima veza?

Čitaj SAD

Bez obzira koliko velik ili mali - volim svoj penis

Čitaj SAD